Kivircik01 Herkese merhaba , dün ve bugün 3 ayrı marka test yaptım hepsi pozitif çıktı bugün kan verdim negatif .. bunu yaşayan var mı ? Ayrı markalarda pozitif çıktı ümitlendim ..
Caglacolak5237 Kivircik01 pcos var mı. Bazen hormonlar da hamilelik olmasa bile testleri pozitif çıkarabilirmiş
Ayse0575 Kivircik01 gecikmeye rağmen kanda negatifse yoktur maalesef. İdrar yolu enfeksiyonuda testleri yanıltabiliyor
Kivircik01 Nursena2 15 ama hep gecikir döngüm uzun dengesiz geçen ay 20 gün gecikmişti kestiremiyorum o nedenle
Kivircik01 Alisde evet biliyorum ama saçma geliyor 3 testte pozitif ve farklı markalar acaba bu başına gelen var mı diye merak ettim 🤷🏻♀️
Nursena2 Kivircik01 daha önce de duydum böyle basina gelen ama sonrasında pozitif oldu mu bilmiyorum bence bekleyin en iyisi
Kivircik01 Nursena2 bende bi baktım böyle başına gelen çok anne varmış ya bilemiyorum idrar testi yapayım yine birkaç güne hala çıkıyorsa tekrar kan vereyim
myangelson Kivircik01 Allah Allah çok tuhaf kanda negatifse gebelik yoktur ama 3 farklı testte pozitif diyorsun hemen mi çıktı yoksa bekleyip mi çıkıyordu
Mzzz Bu ara çoğu kişi bu sorunu yaşıyor hatta belirgin pozitif olmasına rağmen kanda negatif çıkıyor testlerde bı anormallik var bence
myangelson Kivircik01 yani şansına hep yalancı pozitif gösteren markalar mi geldi nedir anlamadım sen bir süre sonra tekrarla testleri varsa koyulaşma olur