Ceycey1881 Sinem011 39+0 ım canim benimde inmedi o yüzden korkuyorum ama insallah doğum ani olmadan iner ya🥲
Sinem011 Ceycey1881 korkma herkeste bir olacak diye birşey yok iner Allah’ın izniyle stres yapma daha kötü olur
012908- isil-ay cok güzel bir dogumunuz olmuş maşallah.benimde bebegim 12 Agustosda dogdu.😁2.dogumumdu hersey bir anda olmustu ayni sekilde 3 ıkinmada bebegimi kucagima aldim.Cok güzel 🥰
Mrv-yldz55 isil-ay maşallah sağlıkla büyütün bende 40+2 bu sabah benimde pembemsi kahverengi gibi leke geldi ağrım okadar yok diye gitmedim doktora bakalım sıklaşırsa giderim diyorum
Dursunbebek isil-ay gözün aydın canım bu ne güzel bir doğum süreciydi böyle su gibi okudum darısı hepimizin başıma maşallah 🧿
Rukiyeates63 isil-ay benim de suyum patlı 3 santimle hasteneye gittim aradan 10dka geçmeden 7 santime çıktı sancım fazla yoktu yürüyüş falan yaptım sancım siklassin diye siklasmadi sonra suni sancı verdiler sadece beş daka aldım suni sancı 5 daka dogurudm
MonicaGeller isil-ay maşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi ❤️ normal doğum değil de vajinal doğum yazmanız çok hoşuma gitti.👍
Aysnr11 isil-ay Bende güle oynaya gittim ama gittiğim gibi olmadı maalesef 28 saat sancı sonucu sezaryen oldum😄
Helllobaby Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah🧡 Bir şeyi merak ediyorum bu suyu nasıl ve nereden patlatıyorlar inanın hiç bilmiyorum anlatır mısınız
isil-ay Helllobaby açılma kontrolü yaparken ebe patlattı hiç hissetmiyorsunuz nasıl patlattığını bilmiyorum bile 😂
Sinem011 Ceycey1881 stres yapma tansiyon çıkabilir canım herşeyi oluruna bırak senin için hangi doğum hayirliysa o olsun inşallah
Ceycey1881 Sinem011 insallah canim inan yapmak istemiyorum stres ama elimde değil bununda önüne nasil gecebilirim bilmiyorum
isil-ay Nzlelms Merhaba sancım hiç yoktu cuma doktor kontrol ettiğinde 1-2 cm açılma var demişti pazartesi nişanım geldi Doğum da Ogün oldu
Nzlelms isil-ay teşekkür ederim bebeğinizi sağlıkla büyütün ben de bugün doktora gittim 39+0 haftamdayim. Geçen hafta 1 cm açıklık vardi. Bugün baktı ilerleme yoktu. Bu haftada bekleme dedi biraz üzüldüm açıkçası demekki değişebiliyor durum