Firdooo409 Maşallah 🧿 Haftadayım henüz her iki doğumdan da korkmuyorum ama baya duygusal hissediyorum kendimi inşallah vajinal doğum olur ve süreci rahatlıkla atlatabilirim telaş etmem hepimize güzel doğumlar nasip etsin Allahım Siz de bebişinizi sağlıkla büyütün hayırlı bir evlat olsun inşallah
Firdooo409 Symakn Çok heyecanlı bir şey ya sağlıkla doğar inşallah Allahım sana da kolaylıklar nasip etsin
Sinem011 Ceycey1881 suyum 40+1 de geldi ve bebeğim kanala doğum anında indi yani korkmayin şuanda inmediyse doğuma kadar zamanı var
Ceycey1881 Sinem011 39+0 ım canim benimde inmedi o yüzden korkuyorum ama insallah doğum ani olmadan iner ya🥲
Sinem011 Lavin___ kesi olmadigi için zorlamaz dikiş te estetik yönünden atılıyor oyuzden çok ağrınız olmuyor
isil-ay Lavin___ ıgneyle uyusturdu yaparken sonrasında oturup kalkerken az sızı gibi hissediyorsunuz o kadar
isil-ay Nurcanyks maşallahhh bak Demekki her vajinal doğum zor olmuyormuş umarım o şekilde isteyen herkese umut cesaret olur
isil-ay Gizem-1009 amin inşallah çalıştım 32 haftaya kadar ise yürüdüm 45 dk birde evim beşinci kattı asansörsüz onların etkisi olduğunu düşünüyorum
isil-ay Zeyneco inşalllahhhh çok güzel bir duygu hele sonraki rahatlama hissi umarım çok çok güzel geçer
isil-ay seyma0661 ıgneyle uyusturdu yaparken sonrasında oturup kalkerken az sızı gibi hissediyorsunuz o kadar Dikiş az dediiii sayı sormadım hiç
isil-ay Symakn çok teşekkür ederim sizde saglıkla büyütün inşallah kendiliğinden su gibi doğumunuz olsunnnnn 😍
isil-ay Nazar_salcan inşallah saglıkla kavuşun . Bende burda okuduklarımdan duymuştum nişanı o bi tıkaç görevi görüyormuş aslında akıntıyla karışık kanlı sümüksü bişey direk anlarsınız öyle bişey olduğunda 🥰
isil-ay Ahsennurr kesinlikllleeeee . Hatta o kadar düşünmemiştim ki doğumu cuma diye gün verince doktor kuaför çarşamba giderim diyordum son bir ağda diye 😂 hanımefendi pazartesi geldi 😂 inşallah sizde böyle kolayca geçirin