Zeliha1_ Nöroloji doktoruna gıttım kafa agrısı bırde göz bulanıklıgı ıcın Mr istedi mr çalışan kişiler son 3 ay tehlıkelı olabilir dedı ama nöroloji doktoru bı sıkıntı olmaz dedı napacağımı bilemedim son 3 . Ayda mr gıren oldu mu kızlar
Zeliha1_ Gg5348 hermione_granger Kara22 Dunyam28 Bersu3434 Bersu3434 Bergamot Kara22 hermione_granger oaslan21 eea Kızlar hepınıze ayrı ayrı teşekkür ederim doktor pıhtı ihtimali için çekecek allah korusun doğumda kan pıhtısı varsa beynıme veya ciğerime atabılırmıs ondan dolayı gırecegım yoksa gırmem gırmek de istemiyorum korkuyorum öyle yerlerden
hermione_granger Kağan kocatepe adında bir doktor var youtube videosunu izlemiştim 1.ci trimesterdan sonra çektirebilir demişti x ışını yokmuş sanırım emarda
Kara22 hermione_granger öyle ise neden röntgen mr tomografi gibi yerlerin kapısında gebe ve suphesi olanlar giremez yazıyor ??? Mr vb. çok tehlikeli gebelikte
Bersu3434 Kara22 mr da öyle birşey yazmıyor bu durum röntgen ve tomografi için geçerlidir mr ses dalgası ile boyutlandırılıp bakılan bir işlemdir rontgen ve tomografi x ışınları ile yani mrda radyasyon olayı yok zaten gebelikte mr a bütün doktorlar yönlendiriyor bilginiz olsun
Kara22 Bersu3434 valla benim mr kapılarında yazıyor yani öyle yazmama gibi durum yok hastanelerde hayatım neredeyse hep hastanelerde geçti çocukluğumdan beri hastanelerdeyim
Bersu3434 Zeliha1_ kendi doktorunuza bi danışın derim ama ben ilk gebeliğimde 2.trimester döneminde mr a girmiştim doktorum mr gönül rahatlığı ile girebilirsin röntgene ve tomografiye kaza durumu veya çok acil hayati durumlar dışında gebeleri asla sokmuyoruz demişti
Bergamot Zeliha1_ mr’da sıkıntı yok gebelerde. Hatta birkaç tane mr resmi de görmüştüm bebekler anne karnında öcü gibi çıkıyor 😅 ama ben olsam doğumu beklerdim. Sonuçta (Allah korusun) bir rahatsızlık çıksa dahi tedavi için her türlü doğumu bekleyeceksiniz zaten
hermione_granger Kara22 bilmediğiniz çok belli hanım efendi posta dalga geçmeye gelmişsiniz bilgi vermeye değil
Kara22 hermione_granger kişi kendinden bilir işi benim çocukluktan beri hayatım hastanelerde geciyor be ne mr ne tomografilere girdim bilgi verdim ya eğer gözünüzde sorun olmasaydi görürdünüz
hermione_granger Kara22 seviye düşürmicem iyi günler 🙏 mutlu huzurlu hamilelik geçirmeniz dileğiyle hanımefendi…
Kara22 hermione_granger malesef düşünsün zaten asıl sana iyi günler teşekkür ederim ebe gebeleri düşünüyor olsaydınız zaten böyle kötü yaklasmazdijiz
oaslan21 Zeliha1_ radyoloji teknisyeniyim MR hamileler için tehlikeli değil canım korkmana gerek yok,radyasyon içermiyor çektiğim hamile hastalarım oldu
eea Zeliha1_ ben 16. Haftada çekişmiştim nöroloji doktorum MR da tehlike olmadığını söylemişti. Siz kadın doğum doktorunuza da danışıp öyle karar verin bence. Son haftalarda nasıl olur bilmiyorum