Ececikko Gokceeeeee Olsun olur böyle şeyler kendini kötü hissetme ama öyle anlatıldığı gibi tedirgin olacağın bişey olmadığını da bil istedim 😊 Kendini rahat bırakırsan hiç acımaz sakinliğini koru 🙏🏻🙏🏻 Bebişini düşün 💙
br2023 Pembebulut_ Mantar da oldum geçti benimki çok şükür 1 ay kdr vardı bende sonrasnda geçti. Allah şifa versin cnm inş kurtulursn berbat bir hale giriyor insan. Korunmasız olmuyor sanrm.
Ayserturk isimsizdir Sizi yollamışlar benim doktorum yollamadı. Keşke dinlemeyip eve gelseydim. Çok hırpaladılar hastanede malesef 🫣
isimsizdir Ayserturk aslında kisacasini yazdım benm yatisim yapıldı imza atıldı ben yan tarfta dikiş atılan birini gördüm baya ağlayıp bağırınca korktum hemşireye annem dışarda bekliyor haber verecem üst baş getirsin dedim oda bak gitme sakın demesine rağmen dogumhaneden çıkıp eve geldim gece gidince kacmakla olmuyor yine geleceğin belliydi demişlerdi gitmem kötü oldu gece doktor yoktu baya zorlandım stajerdi hepsi sabah eve gelmeseydim doktor vardı çok güzel geçerdi kesin doğumum Baya kötü geçti acilmam olmasına rağmen doguramıyordum suyu erken patlatilar bebek içimde kuruyup kaldı gelmek bilmiyordu..
dztrk Melove eldiven takıp iki parmağına jel sürüyor canım işaret ve orta parmak alttan muayene ediyor hiç acımıyor ama iki parmak en fazla ne kadar ileriye giderse o kdr gidiyor canın yanmıyor yani🥰 anlık bişey
dztrk ZO_Zeynep9098 hiç acımıyor açıklık var mı veya normal doğuma uygun mı diye bakılıyor iki parmak ile🥰 korkulacak bişey değik acısız
Nur1806 sedefyrs1101 37+3 teyim bebiş 3250 olmuş. Düzensiz kasılmalar var gün içinde. 3 gündür hurmada yiyorum 5-6 adet. Üşenmedim yazdığınız videoyu yaptım az önce😅 Altındaki yorumlara şaşkınım😬 Bakalım doğum başlarsa bu egzersizlerden sonra yazacağım😅
sedefyrs1101 Nur1806 Bende şaşırmıştım benim 3 gün sonra oldu doğumum açıklığıma çok faydası olduğunu düşünüyorum:) burada bikaç hafta önce bir arkadaşa önerdim aynı gün doğumu oldu 😁 Rabbim Kolay doğum nasip etsin sağ salim kucağınıza alın inşallah🌸🤍
ZO_Zeynep9098 dztrk dztrk teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için çatı muayenesi bakılıyor ve kanama olabiliyırmul diye duymuştum merak ettim acı ağrı hissediliyor diye bi korkmuştım🤭 27haftadayiz bizde😇
dztrk Melove Evet ikinci doğumum olacak Allahın izniyle buda normal doktorum öyle söyledi bir aksilik çıkmazsa🥰
iremd-1798 Pembebulut_ yatmak ☺️ ben full yattım kızım kendi gelmek istedi kısa süre de doğum oldu. ☺️ İşin şakasındayım ☺️ Rabbim ne zaman kararladı ise o zaman oluyor ben onu anladım. 40+2 de doktora gittim doktor açılmaya baktı yok nst ye girdim sancı ağrı yok ultrason da bakıldı bebek tam doğum kanalında değil. 40+6 ya gün verdi olmazsa suni sancı alacaktım. 40+4 de oturuyordum hiç bir belirti yoktu. 21.55 de ağrı geldi birden oturduğum yerden kalktım ayağa hemen. Sonra geçti derken yine geldi evdekilere dakika tutun dedim 4 dakika. Sancılarım 4 dakika aralıklarla başladı. Hemen duş aldım 22.55 de acile giriş yaptım açıklığa bakıldı 10 cm doğum başlamış dedi neden bekledin dedi ağrılar yeni başladı dedim doğuma alındım 23.24 de kızım kucağımdaydı. Rabbim kimseyi o yolda eğlendirmesin sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım ve büyütelim inşallah ❤️
Fatma_Fatma Pembebulut_ hergün yürüyüş, ilişki, ev temizliği, hurma bunlar doğumu başlatanlar.platesmiş merdiven ın çıkmış yalan bunlar
Tosuncukannesi Pembebulut_ ahududu yaprağı çayı içine 4-5 tane karanfil at,hurma ye,pilates topunun üstünde oturup hareket yap
BARUTCU06 Pembebulut_ gelmeyecegı varsa gelmiyor canım 😃ben 41 de yatış yaparak doğum yaptıydım suniyle. Ama 37 hafta itibariyle kolastırmak için ahududu çayı, hurma, ananas , adaçayı bunları tüketebilirsiniz şekeriniz yoksa. Bol yürüyüş ve agzersiz bide