Nur1806 sedefyrs1101 37+3 teyim bebiş 3250 olmuş. Düzensiz kasılmalar var gün içinde. 3 gündür hurmada yiyorum 5-6 adet. Üşenmedim yazdığınız videoyu yaptım az önce😅 Altındaki yorumlara şaşkınım😬 Bakalım doğum başlarsa bu egzersizlerden sonra yazacağım😅
sedefyrs1101 Bedihauslu Yani yorumlarda hep gecesine sancısı suyu gelen doğum yapan var ben faydasını görmediğim bişeyi kimseye önermem 🙃 Açıklığa da çok faydası olduğunu düşünüyorum ben 38den sonra öneriliyor
Zehrayenianne Pembebulut_ oğlum 40 haftalıktı gelmeye niyeti yoktu 7 hurma diye bişey duydum her gece 7 hurma ye diye yedim 3. Gün doğum başladı çok kolay doğurdum diyemem ama en azından normal doğum yapabildim şimdi kızım 30 haftalık kızmda yapmayı düşünüyorum
Gokceeeeee 37+3 haftalığım bugün çatı muayenem vardı yaptıramadım çok gerildim doktor da zorlamadı haftaya tekrar deneriz dedi kızlar nasıl sakinleştiniz nasıl yaptırdınız
Ececikko Gokceeeeee Canım benim çarşamba günü oldu çatı muayenem hiç gerilme gerçekten kendini serbest bırak asla anlatıldığı gibi birşey değil ne acı oldu ne birşey kendini şartlama
Beti01 Kızlar selam ben de 36 haftalığım. Geçen haftadan beri belim ve karnımda adet olacakmısım gibi bir ağrı var ve ara sıra vajinada batma gibi bir acı oluyor. Normal mi?
Pembebulut_ Beti01 son haftalarda normalmiş doktorum öyle söyledi.Dinlenince geçen ara ara giren ağrılar yalancı sancıymış.İğne batması ve baskı da bebeğin kafasından dolayıymış.Düzenli ağrılar olursa doğum belirtisiymiş
Ecem0635 Beti01 36+3 bende aynı durumdayım. Sıklaşmadıkça normal dedi doktorum, sıklaşırsa zaten doğum başlıyor demek
ttazeannee Beyza-Arslan açılma olsun doğum hızlansın diye yapılan hareketler var onlar 36 dan sonra yapılıyor ama diğer zamanlarda yapılan pilatesin belli bir haftası var mı emin değilim YouTube de mutlaka çıkar oraya bir göz atın simge duman falan
br2023 Pembebulut_ Mantar da oldum geçti benimki çok şükür 1 ay kdr vardı bende sonrasnda geçti. Allah şifa versin cnm inş kurtulursn berbat bir hale giriyor insan. Korunmasız olmuyor sanrm.
Gokceeeeee Ececikko bugün doktor Muayenrye başladığı anda hocam lütfen yapmayın kötü hissettim dedim o da anlayışla karşıladı haftaya bakarız acelesi yok şuan dedi ama ben kendimi kötü hissettim cesaret edemediğim için 😢
ikiprensesbebiissss Pembebulut_ hiçbir sancı vs yokken doğumdan bir gün önce 7 8 tane hurma yemiştim bilinçsiz olarak 😅 ertesi sabah 5 de sancım başladı 11 de nişanım geldi akşamında da doğumum oldu 🧿🤩
Ececikko Gokceeeeee Olsun olur böyle şeyler kendini kötü hissetme ama öyle anlatıldığı gibi tedirgin olacağın bişey olmadığını da bil istedim 😊 Kendini rahat bırakırsan hiç acımaz sakinliğini koru 🙏🏻🙏🏻 Bebişini düşün 💙
Kalbimxkk23 Pembebulut_ yuruyuş bolbol ve hirma du ye iç bide herşey kader canım hakkında herşey hayırlısı olsun inşallah hayırlısı ile al bebeğini kucağına inşallah 🤲🏻