Minikkkerkekkinnannesii LenaM Ben normalde hiç cay sevemezdim kahvaltıda bile içmezdim. hamilelikte cay istemeye başladım aynı senin gibi :) günde 3 bardaktan fazla içememeye çalışıyorum cnm onda bile tedirğin oluyorum kansızlık yapacak diye
LenaM Minikkkerkekkinnannesii ya benim kanımda bir oynama olmadı en azından şuana kadar 🤷🏼♀️ Acaba bünye meselesimi bilemedim çay güzel şey insanı kendine getiriyo😊
Mrvcebiii LenaM bende 34. Haftadayım hamilelikten önce çok çay içmezsen şimdi evde tek olduğumda bile çay demleyip demli demli içiyorum canım istiyor resmen 🤭
mrsdoruk LenaM tuvalet deme bana lütfen 🤦🏽♀️ Birazdan gece mesaim baslayacak gece 3’e kadar tuvalet ile aramızda ciddi bi iliski oluyo 😂😂
mrsdoruk LenaM hahah acaba sen mi ben mi tam uykunun en güzel yerine gelmisken hoppp tuvalete uyku bölünsün hoş ben daha hamileligin baslarındayım 14. Haftada uykusuz her gece 🥳🥳
LenaM mrsdoruk maalesef benm başından şuana kadar geceleri tuvalet nöbetim hiç bitmedi yani gebelikte başı sonu yok gece tuvalete sık gitmenin🤷🏼♀️😀
mrsdoruk LenaM genelikten önce de zaten geceleri tuvalet ile bi iliskimiz olurdu şimdi gebelikte daha da tavan yaptı o zaman parti baslasın diyorum 🥳🥳🥳