Zelihapinar EmirAsafMomm göğüs ucu alın benimde bebeğim biberona alışmıştı emmiyordu itiyordu ağlıyordu göğüs ucu silikonu aldım ucu biberon gibi olduğu için emdi 20 gün sonra uyku sersemi normal emzirdim emdi şuan göğüs ucunuda bıraktık sizde deneyin en kötü uçla emzirirsiniz önemli olan emmesi 🙏
Zelihapinar EmirAsafMomm veriyor ama ilk düşüncem beni emmesi oldu açıkçası yeterki anne sütü aldın emsin ben uğraşırım düşüncesiyle başladım daha sonra silikonu çıkardım bir iki kere istemedi ben zorladım şuan normal emiyor beni üç olmadan
Rabiagzlcn EmirAsafMomm tutmuyorsa gögsunuzu sagıp verın benım hıc tutmadı sureklı sagıp ılıtıp verıyorum kesınlıkle sütünüz varsa mama kullanmayın gece fazla uyanmasın dıyede mama verılmez yalnıs anlamayın zaten zamanla gecede uyuyacak kendınız zararlı olan bıseyı goz gore gore yermısınız sütünüz var sagın bol bol emmıyorsa bıle biberon kullanmak zor oluyor takıbı ama baska care yoksa mecbur 🥰 EmirAsafMomm
Minnaksever EmirAsafMomm bebeğime ilk 14 ay mama takviye verdm ama bir kere bile gece uyandığında vermedim ağır geliyor bebeklere uyanicaz geceleri yani yapcak bişey yok mama verince tok olduğu için değil ağırlık yaptığı için uyuyor öncelikle onu söyleyeyim ikincisi zaten şu an tam meme reddi ayında bu ayda bebeklerde olur çünkü dış dünyayı keşfederler boynunuza renkli bi oyuncak asabilirsiniz ya da dik tutarak gezinerek pilates topunda zıplayarak emzirebilirsiniz yatağa koyup üstüne eğilerek emzirebilirsiniz
EmirAsafMomm Minnaksever süpürge sesi denedim biraz önce biraz emdi ama sonra yine boğuştu renkli bir oyuncak deneyeceğim dediğiniz gibi
Ebbruc EmirAsafMomm 3-4 aylık bi bebekse o dönemlerde meme reddi çok oluyo, elinden geldiği kadar emzirmeye çalış ve memeye dönene kadar biberon verme kaşık biberon falan kullan . Farklı tutuş pozisyonları dene, uykudayken emzirmeyi dene