Altin23
Canım bende yıllardır pcosla uğraşıyorum, pcosu öğrendiğimde 173cm boy 68kiloydım ve herşeyim gayet dengeliydi, Pcos tanısı konuldu ve ilaçlar şu bu derken ben 1yıl içinde 82yi gördüm. Diyet yapıyorum işe yaramıyor, kaç diyetisyene gittim kaç cihaza girdim kaç tane detox çay vs içtim Allah bilir, biz o kortizonlu ilaçları kullandıkça gerçekten diyet vs işe yaramıyor, sadece dengeli düzenli beslenmeyi öğreniyorsun ama sonuca gelecek olursak kilo ya sabit yada ayda en fazla 2-4 kg arası gidiyor…. Ben Adana da perinotolog Dra gittim evliyken ve dedim artık gücüm kalmadı hiç bir diyet işe yaramıyor vs tabi o zaman 92yi görmüştüm. Dr umda o zaman maddi imkanın el veriyorsa özel bir cerrah klinikle görüşüp tüp mide ameliyatı olabileceğimi söyledi, vki o zaman 33 gelmişti normalde devlette vs 35altı yapılmıyor veya önerilmiyor ama ben yaptırmaya karar verdim cerrah da vki nin çok sıkıntı olmayacağını söyledi ve ameliyata 92-93 ile girdim 72 ye düştüm hamile kaldım doğal yolla valla ben hamile kaldığımı bile 7-8 haftalıkken öğrendim. Yani bu süreçten memnun kaldım açıkçası sadece paylaşmak istedim seni çok iyi anlıyorum ve bebeğimiz şuanda 31 haftalık doğması için gün sayıyoruz🥰❤️…. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah tüm duaların isteklerin gerçekleşir. Rabbim yardımcınız olsun inşallah