Bezelyee Seyuba merhaba ben de sinem hanıma gidiyorum star için yorumların iyi olmasına sevindim biraz endişeliydim hoş daha çok var doğuma ama insan baştan araştırmak istiyor
Seyuba Bezelyee kaç haftalıksınız ? Sinem hanıma gitmenize de ayrı sevindim , hayırlı doğumlarınız olsun inşallah 🤲🏻
Hellololo Merhaba hanımlar. Bahsettiğiniz doktorlar ikili test, fetal dna ve detaylı ultrason yapıyorlar mı acaba. Ben de Keşanda yaşıyorum ama burada o imkanlar olmadığı için yakın çevrede bunları yapan iyi bir doktor arıyorum
Seyuba Hellololo sinem hanım hepsini yapıyor 10 numara kendisi nazar değmesin ya öylesi zor gelir Tekirdağ’a
Gamzeali22 Hellololo Merhaba bende Keşanda yaşıyorum benim doktorum Edirnede ekol hastanesinde Mehmet Ali Yüce dediğin her işlem yapılıyor bu hastanede bilgin olsun
Hellololo Seyuba teşekkür ederim sinem hanım herhangi bir hastanede mi çalışıyor yoksa ayrı bir kliniği mi var acaba
Seyuba Alisde sinem hanımın muayenehanesi ayrı , ücreti 2.000 tl , doğum için star Medica anlaşmalı sadece
Yorgunanne112 Seyuba 2022 de kendi memleketimde doğum yapmak istedim ordan gün almayı düşündüm bana 35 bin TL fiyat verdiler sadece neşter ücreti başka hiç bişey yok dendi yaşadığım yer Bursa’ya gittim 5500 e doğum yaptım suratsız bı erkek doktor vardı hala orda mi bilmiyorum
Selda_k Limonlukekkk hangi doktora gittiniz . Doğum sonrası ilgililer mi yorum yapabilir misiniz acaba
Limonlukekkk Selda_k doktorum atılla bey her zaman ki harika hemşirelik hizmetleri berbat çok ilgisiz ve tecrübesizler sadece servis sorumlusu dilara hanım çok tatlı ve tecrübeli diğerleri işe yaramaz onların yüzünden silikon uça alıştı yavrum zor bıraktık
Limonlukekkk Tgbashnn Merhaba canım çok şükür iyiyim bebeğim şu aralar huzursuz bugun 38 gunluk olduk