payidar Bseyldrm normal canım, ikili taramada kan sonucumda değerin altında cıkmıştı cok şükür 🙏🏻 Hayırlı haberler alın inşaAllah 😘
mockingbird Bseyldrm merhaba. Benim ölçümümü yapan doktor 2cm üzeri riskli demişti. Aizin değeriniz normal. Risk taşımıyor.
Htckrt Bseyldrm normal. Bazı doktorlar 2.4 mm ye kadar normal diyoruz diyo bazıları 3mm ya kadarı normal sayıyor. Benim 2.6 mm çıkmıştı.
Alp-oyku123 Bseyldrm benimde 0.8 cıktı sevinmiştim ama asıl sonuç kanda çıkıyor yazmışlar kafam karisti🙄🙄
Dderryaa Bseyldrm normal sanırım bende sonuçları yarın sabah alacam 1.56 çıkmıştı doktor ölçümnde benmki
Htckrt Bseyldrm riskim de yüksek çıktı 1:90. Baya kötü olduk doktorum fetal dna testinden bahsetti. Onu yaptırdık şükür sonuçlar gayet iyi bir sorun yok şimdilik 🙏🏻
Htckrt Alp-oyku123 kandaki çıkması şu aslında doktor bebeğin ense kalınlığını ölçüyor, burun kemiği var mı yok mu bakıyor, sizden alınan kandaki pap a ile fbhcg değerine bakılıyor bunlar ortak hesaplanıp bir istatistik belirleniyor. Ense kalınlığı fazlaysa bu risk de fazla çıkıyor ama bu kesin bir sonuç testi olmadığı için hemen hasta engelli vs düşünmemek gerekmiş ben bunu anladım
payidar Htckrt bazen aklım gercekten almıyor 1.90 daha 2 bile olmamışken neden fetal dna yaptırmanızı istedi doktorunuz?
Htckrt payidar 1.90 benim riskim ense kalınlığı 2.6 mm çıkmıştı yani normalin biraz üzeri olduğu için doktorumuziçiniz rahatlasın tanı koyalım varsa diye tavsiye etti
Zada89 Htckrt evt doğru benm kızımda çok yüksek çıkmıştı.. 7.5 kadar cıktı ölçüm Amniyosentez testi yapıldı onca ay stres boşuna oldu Çok şükür hiç bir sorun yok kızımda
payidar Htckrt haaa şimdi anladım sonucunuzun temiz cıkmasına cok sevindim sağlıkla alın kucağınıza 😘