rich_mom Eyseca Gökalp Ertuğrul Alptuğ Emir Duha (Emir duha oğlumun adı )🥰 Nilsu Defne ( diğerleri de yegenlerimin isimleri )
Tutaste_ Eyseca ayyy :D ilk defa benden başka yazan gordumm. Bende gökçe Liva koyucam. ben Lazım bizde eriyen kara derler lazcada yada karı eriten rüzgara derler Liva diye :)) Arapça’da anlamı varmış da ben onu saymıyorum :DD
Eyseca Tutaste_ ay ben öyle bilmiyorum bayrak sancak diye biliyorum anlamını ilk defa duydum ama çok güzel benim de eşim gökçe koyalım diyor ama bu aralar herkes koyuyor diye istemiyorum 😂 çünkü oğlum Eymen parkta okulda her yerde eymeeeeen diye sesler yükseliyor aynı durumu yaşamak istemiyorum
Tutaste_ kız Tomris Parla Umay Dua olabilir erkek için alperen Metehan gökay olabilir aklıma gelmedi hıcc
Hanniballl Canss35 Aren ler nasıl oluyor yaramaz mı hic mizacini tanidiginiz Aren var mı 🤗 bende Aren, Meriç, Barış,Yiğit isimleri var Barış baskın gibi
xxxxx34 İkizlerim olacağını öğrendim 2 gün önce çift yumurtaymış bi kız bi erkek olursa Bora ve Dora koyucam aksi bi ihtimalde bi fikrim yok 😂
MerveA7 xxxxx34 benim büyük kızım duru eşim e ısrar etmiştim o zaman berra koyalım diye cinsiyeti öğrendiğimiz de yine kızımız oluyor serra koyardık işte şimdi demiştim 4 gün sonra gün alıcaz ve biz hala isim bulamadık 😑 beren ve deren de güzel isim 😀