Maviniz Nes7616 özelde mi devlette mi doğum yaptiniz? Ben devlette normal yaptım sezeryan yapmamak için sancimin ve suyunun gelmesini beklediler. Kolay kolay sezeryana alınmıyor devlette ama özeli bilemem
Maviniz Zeyneppcagliin devlet hastanesi olduğundan bende araştırma Hastanesi’nde doğum yaptım isteye baglu sezeryan yapmıyorlar.
Maviniz minikannesiiii her doktorun dediği farklı ama 7-11 yıl geçmesi gerekiyor diye duydum normal için
Edailkemomm Nes7616 bunu okuyunca benimde içim bi acıdı sezeryan oldum kızımın kaşının kenarında 2 kesik var İİ kaldı yaa gözüne gelseydi diyorum allah kurtarmış🥺🥺
Maviniz Nes7616 ozeldeki doktorlar sezeryana daha yatkinlar bıçak parası aldıklarından her türlü sezeryana teşvik ediyorlar
Azra_Mom minikannesiiii benim 2,5 yıl oluyor şuan 2.gebeliğimin son ayındayım dikiş yerim felaket sızlıyor sanki ameliyat olmuşum gibi büyüdükçe daha da acımaya başladı 2.hamilelikten öncede hiç unutturmadı kendini soğukta ağrır sıcakta kaşınır sanki hiç iyileşmiyor ben yıllarda geçse güvenmezdim herhalde herkesin aynı değildir belki ama benim durum bu
surprizbebe Azra_Mom aa bak benim hiç olmadı öyle bişey ilk yıllarda bile. Doğu falan ilk ordan hissedersin diyenler oluyordu hiç olmadı şükür
surprizbebe minikannesiiii özel hastane bi de. Doktor geldi bana neden bağırıyorsun dedi. Şaka gibi😕 yatırdılar oraya bağladılar nst ye. Daha sancıyı hissetmeden nst ekranında görüyorum geldiğini.yükselmeye başlıyor ekranda sayılar.gelmesin gelmesin diye ağlamıştım ah ahhh
Azra_Mom igvescarim bu anlattığın felaket birşey nasıl uyuşmazsın acıyı hissettin mi yani ben sadece çekiştirmeleri hissettim o da sanırım belden yukarısıda hareket ettiği için o an sonrasında da sürekli gelip ağrı kesici vurdular zaten hastaneden çıkana kadar yani sezaryende travma yaratacak durum olmuyor aslında senin nasıl bir şey yaptılar
igvescarim Azra_Mom ben hamilelikten önce psikiyatri ilacı kullanıyordum ondan uyuşmadığımı düşünüyorum genetikte olabilir babamda ameliyat oldu zor uyuşmuş. Şimdi beni kestiler dış deri uyuşmuş içeri uyuşmamış ayırdıklarında öldüm çığlık çığlığa kuzenim hemşire oda doğuma girmişti direk tüm bayıltmışlar doktor eğer uyuşmamış hissettiyse yandı demiş hissetmek ne demek öldüm öldüm kalbime vurdu acı . Sonra doğumdan çıkarken kendime geldim ama 8 de doğurmuştum akşam 5 e kadar beni burdan götürün diye çığlıklar attım o kadar yanıyordu sanki tekrar tekrar kesiyorlardı sonra ağrı kesiciler işe yaramayınca doktoru aradılar morfin vurun demiş ay 5 dk sonra tüm ağrı gitti neden bu kadar acı çektirdiniz dedim meğer yasakmış son raddeye verilirmiş morfin . O yüzden travmam oldu çok korkuyorum
Azra_Mom igvescarim çok geçmiş olsun yaşadığın travmayı düşünemiyorum keşke o an sen bağırdığında bişeyler yapabilselerdi hiç bir acı hissetmediğim halde kestiklerini bilmek bile çok kötüydü bide acısını düşünemiyorum benimde kıl dönmesi ameliyatı olmuştum kaç sene önce doktor biriyle kavga edip sonra benim ameliyatıma girmişti aşırı sinirliydi uyuşmadan başladı ameliyata ben bas bas bağırıyorum diyor ki bilerek korkudan bağırıyor hayır aslında uyuşmamış kestiğini hissediyordum ve canım yanıyordu küçücük bir kesik olmasına rağmen o kadar bağırmıştım ki hala hatırladım acısını hemşire bu kadar bağırması normal değil dozu az geldi herhalde bir tane daha vuralım dedi vurdu ama kesmişlerdi zaten onlar dikerken anca uyuştum ikinci sayesinde sonra dikişte hiçbir şey hissetmedim hemşire sessizce doktora sustu bakın demekki uyuşmamıştı doktor bey dedi sonrasında çok şikayet etmek istedim ama kimse onaylamadı birbirini korur doktorlar dediler bende iyileşince peşine düşmedim ama dilerim yaşattığını yaşar
Elf_28_34 minikannesiiii Merhaba tecrübelı değilim fakat İstanbul’da Rami Hastanesi’nde Nehir Bayram var kendisi ssvd konusunda oldukça başarılı bir doktor gerekmedikçe sezeryani istemiyor son ana kadar doğum destekçisi istanbuldaysaniz ona bakabilirsiniz.
Foreverr Nes7616 çok doğru malesef benide öyle 6 cm açıklığım vardı kendi sancımda vardı kendi sancım olmasına ragmen bana fitil taktılar ardından suni sancı verdiler ve hepsini birden kaldıramadım nedesimi kontrol edemedim ve buba bağlı nabzım düştü sonra bebeğinde düştü diye apar topar sezeryana aldilar aynı hastanede arkadaşımda doğum yaptı sancısı vardı açıklığı yoktu ve bi tane sancı vermemişler kendi sancısı ile doğum yaptı bunun mantığı nerde benim bildiğim açıklığı olmayana sancı verilir çok pişmanım o hastanede yaptığıma
Nes7616 Foreverr aynı şeyi yaşamışız, aynısını yaptılar banada çok saçma çok o yüzden bu sefer normali zorluyorum
Civcivlerinannesi Zeyneppcagliin bu operasyonu hamilelik döneminde geçirmiş olsaydınız. Büyük ihtimalle sezaryen olmanız gerekecekti. Çünkü çok kısa aralıklar olacaktı ve o süre zarfında ameliyatınız tam manasıyla iyileşmediği için tekrar sezaryene alınabilme durumunuz olacaktı. Eğer tüp ameliyatını laparoskopi şeklinde olduysanız. Üzerinden belli bir zaman geçtiği için doktorunuz normal doğumu da uygun görmüştür. Şuan tüpünüzle alakalı herhangi risk içeren bir durum var mı? Tamamen iyileşti mi? Eğer devlet takipliyseniz zaten çok büyük olasılıkla normal doğum öncelik olacaktır
Zeyneppcagliin Civcivlerinannesi laparoskopi olarak başlandı ama daha sonrasında sezaryen kesisi atıldı ve diren takıldı. Şuan için tüplerimle alakalı bir sorun yok. Ama bebeğim dikiş yerlerimde gezerken aşırı sızı hissediyorum. Doktorum oradaki kaslar tam anlamıyla toparlanmadığı için sızı hissetmen normal demişti.. Umarım en hayırlısı olur hakkımızda.
Foreverr Nes7616 hamile misiniz peki bende normal istiyorum allah nasip ederse bebeğim daha 3 aylık 2 sene sonra düşünüyorum açıkcası
BetulMom Reina okudum çok etkilendim.ne kadar güçlüsünüz maşallah . Benim tam 39. Haftada plesentam tamamen ayrılmış ,suyum bitmiş, kanamam oldu.acilen sezeryane alındım.böyle sağlık sorunlarından sonra ssvd olmaz diye biliyorum