zmz5857 Rosemihra inanırım ancak hem özel hem devlet denemiş biri olarak diyebileceğim tek şey Allah iyi insanlarla karşılaştırsın olacak❤️Kötü insanlar öyle çok ki :( umarım onlarla hiçbir yerde karşılaşmayız 🌸
Vildix Kahvesever12 çok teşekkür ederim. Doğum ücretini biliyor musunuz peki? Nerede doğum yaptırıyor vs
Kahvesever12 Vildix kartla özel Dragos tıp merkezinde. Doğumu bende onda düşünüyorum tabiki ama henüz konuşmadık erken olduğu için
Bebeksuyunannesi Detaylıyı mayıs ayında zeki şahinoğlunda yaptırdım nakite 3bindi o zamanlar. Doktorum zeki beyi çok önerdi, gayet iyi geçti. Çok ilgiliydi fotoğraf veriyor eğer veremicek pozisyondaysa bebek çevirmeye bile çalışıyor 😂
Elifff4321 Havvabektas Merhaba bende Pendik’te oturuyorum bu ay ilk defa muayene için Fatih hocaya gittim orda biraz ciddi biri ama muayenesinden memnun kaldım detaylı için önümüzdeki ayda çağırdı siz kime takiplisiniz acaba birde orada detaylıdaki doktor nasıldı ne kadar ödemiştiniz çok kararsızım bilgi verebilir misiniz
Elifff4321 Havvabektas İsmi neydi size bakan doktorun birde ne kadar sürdü muayeniz acaba herşeyini detaylıca inceledi mi doktor kağıtta CD’sine kadar verdimi bazıları hep yüzeysel bakıyor dedi bide oradaki doktor perinatalog mu acaba alanında uzman mı biraz çok sordum kusura bakmayın ama zamanım çok az kaldığı için çok kararsızım ve ilk gebeliğim olduğu için çok endişeliyim gitmişken en iyisi olsun istiyorum
Havvabektas Elifff4321 merhabalar bende Fatih bey takipliyim detaylı ultrasona aynı hastanede girdim SSK ile 3159 TL ödedim randevu almayı gerek yok hafta içi sabah 9 öğlenden sonra 15 kadar istediğiniz zaman görebilirsiniz ben memnun kaldım çok detaylı inceledi yaklaşık 40 dk sürdü bebeğe döndürmeye çalıştı çok şükür bı sorun cikmadi CD veriyor ultrason fotoğraf veriyor çok net görünüyor bebek fakat renkli fotoğraf değil ordaki önceleyen radyoloji uzmanı genel olarak memnun kaldım
Bussradm Rosemihra Ümraniye de Erbil hocaya yaptırdım çok memnun kaldık biz tavsiye ederim Erbil Çakar kendisi eski Zeynep kamilin doktorlarından
Rosemihra Bussradm tamam canım hepsini not aldım 17 haftalık oldum az kaldı . Nasipse 20. Ayda gidicem
Cherryblossom8 Rosemihra medipol çamlıcaya ben ağustos ayında sormuştum detaylı ultrason için 6120 lira dediler. Ben doktorumun tavsiyesiyle Dr Zeki şahinoğluna gittim nakitte 3400 liraydı ve doktordan çok memnun kaldım çok ilgili ve bilgili birisi
Rosemihra Cherryblossom8 düşündüğüm gibi pahalıymış Medipol gidiyorum normalde ama detaylı için tercihim olmayacak sağol kuzu
Glnrskr Krema Hiç hatırlamıyorum gerçekten. Tıp merkezinde normalde Cüneyt hoca var on da kontrole gittim ama Cüneyt hoca değil detaylı ultrasonu yapan. İlk defa tanıştım kendisi ile ama Eltim de iki detaylısını o doktora yaptırmıştı biliyordum.