Ftmsre gktgmom bebeğiniz kaç kilo doğdu şuan kaç kilo acaba sütünüzün yettiğini düşünüyor musunuz ben emin olamıyorum yettiğine
gktgmom Ftmsre 2700 doğdu sonrasında 2600’e düştü 10 gün sonra 3000 kiloya çıktı doktor bir sonraki kontrolümüzde bakacak eğer gerekirse takviye mama veririz dedi ama şu anlık vermene gerek yok dedi
gktgmom Limonlukekkk bebeğim uyuduğu zamanlar sağım yapıyordum canım şimdi emdiği için göğüslerim çok şişmedikçe sağmıyorum
012908- Ftmsre 150 ml filan ama önce bebwgim kucuk oldugu icin şuan memenin hepsini bitiremiyor hemen doyuyor bende sagım yapip dolaba atiyorum
iremd-1798 Ftmsre ilk zamanlar yaptım sürekli hoşaf içtim tahin helvası yedim ve ben kuru dut çok tükettim. Kuru dutu deneyebilirsiniz
Ftmsre Limonlukekkk bizde 15 günlük olduk sütümün yetip yetmediğini anlamıyorum bir haftada 170 gram almış doktor 200-250 gram almasını bekliyoruz haftalık dedi mama vermeli miyim bilemiyorum 2. Anneliğim ama sanki acemi gibiyim 🥹
Limonlukekkk Ftmsre bızım çocuk doktorumuz 15. Gunde doğum kilosuna ulaşması gerekiyor dedk sızın ki ulaştı mı ne durumda
Ftmsre Limonlukekkk siz kilosuna baktırdınız mı kaç kilo doğdu şuan kaç Kilo günde kaç kez mama veriyorsunuz
HmerveK Limonlukekkk ben 2 saatte 1 sağıyorum ancak bezini değiştir, emzir, mama ver derken 1.5 saat oluyor. Siz mamayı yediği saat üzerine mi yolda uyuduğu saat üzerine mi 2 saat ekliyorsunuz?
Reina Ss4 emziriyorum sağım da yapıyorum mama da veriyorum. Çok minik doğdu bebeğim. Çok sık besliyorum