bonik Bebeğim 20 günlük meme ucum olmadığı için tutmuyordu o yüzden sağıp veriyordum. Şimdi çok şükür almaya başladı ben de sağımı bıraktım. Ama sütüm çok olur da bitiremezse sağmaya devam ederim fazlasını bakalım.
Ftmaa28 Rabiul bu sebeple sagdıgımızda sagdıgımız sütü biberonla bebeğe mi veriyoruz yoksa atıyor muyuz
fidanylcn Ftmaa28 bebeğe vermenizde bir sorun yok dondurucuya atıp ilerde lazım olduğunda da içirebilirsiniz bende bazen sağıp dondurucaya atmayı düşünüyorum acil bir işim çıktığında evde aç kalmasın diye
fidanylcn ben hastanedeyken sabah doğurdum akşama kadar tutmadı gece zar zor tuturup emziriyordum bir aylık hep emzirdim sarılık olduğu zaman hem emzirip hem sağım yapıyordum sütüm artsın sarılığı geçsin diye o kadar onun dışında emziriyorum sürekli
gktgmom Limonlukekkk selam canım 15 günlük olduk daha iyiyim şükürler olsun ki ayaklandım artık ama hala yatıp kalkarken karnım ağrıyor bebişte iyi geceleri beni hiç uyutmuyor 🥲 sen nasıl oldun bebiş nasıl kaç günlük oldunuz
bahocum Ss4 yaklaşık ilk 1 ay emzirme ardından sağım yaptım kızım tam kapasite emmeye başlayınca bıraktım
Limonlukekkk gktgmom biz bugun 19 gunluk olduk canım ben iyiyim çok şükür bebiş mememi emzik olarak kullanmak istiyo buda benı çok yoruyor sütüm de yetmıo mama destekli gidıyoruz senın süt ne alemde canım
gktgmom Limonlukekkk benimde öyle canım bir tek memede uyuyor yerine yatırıyorum hemen uyanıyor geceleri hiç uyuyamıyorum bu yüzden şimdilik mama vermiyorum sadece emziriyorum mamsel still-tea anne çayı içiyorum canım onun sütümü arttırdığını düşünüyorum bir de bestlak damla var o da süt arttırıyormuş dene istersen sen mamayı nasıl veriyorsun biberonla mı
Limonlukekkk gktgmom bende lactamil anne çayı içiyorum bestlak damla kullanıyorum hurma dereotu bulgur pilavı yıyorum 4 lt su içiyorum evde bi sürü yardımcım var uyuyabılıyorum ama olmayınca olmuyor demekki
gktgmom Limonlukekkk sütünün yetmediğini nasıl anladın canım bir de mamayı biberonla mı veriyorsun ben birkaç kez verdim meme reddi yaşadım
Limonlukekkk gktgmom 1 saat emio yinede aşırı ağlıo ve aranıyor aç oldugu belli bide mama verınce susuyor kesin aç yani biberonla veriyorum
gktgmom Limonlukekkk hangi marka biberon kullanıyorsun canım philips aventle verdim daha sonra mememi zor kabul etti bir dahada vermedim ben emzirerek uyutuyorum benimkide aranıyor hep hatta önceleri çok ağlardı ama uyuyana kadar yılmadan veriyorum birde çok sağım yaptım ben ondan da arttığını düşünüyorum sağdıklarımıda süt saklama poşetinde buzlukta saklıyorum
Ftmsre Limonlukekkk bizde 15 günlük olduk sütümün yetip yetmediğini anlamıyorum bir haftada 170 gram almış doktor 200-250 gram almasını bekliyoruz haftalık dedi mama vermeli miyim bilemiyorum 2. Anneliğim ama sanki acemi gibiyim 🥹
Ftmsre Limonlukekkk siz kilosuna baktırdınız mı kaç kilo doğdu şuan kaç Kilo günde kaç kez mama veriyorsunuz
Limonlukekkk gktgmom kaç saatte bir sağıyorsun philips avent önerdı çocuk doktorumuz anne memesıne en yakın oymuş
gktgmom Limonlukekkk lansinohun elektrikli göğüs pompasını kullanıyorum canım çok memnun kaldım çekim gücü her şeyi çok iyi beni mastit olmaktan kurtardı ya demek ki her bebek farklı benimki aventten içince mememi zor kabul etti
Ftmsre gktgmom bebeğiniz kaç kilo doğdu şuan kaç kilo acaba sütünüzün yettiğini düşünüyor musunuz ben emin olamıyorum yettiğine
gktgmom Limonlukekkk bebeğim uyuduğu zamanlar sağım yapıyordum canım şimdi emdiği için göğüslerim çok şişmedikçe sağmıyorum
HmerveK Limonlukekkk ben 2 saatte 1 sağıyorum ancak bezini değiştir, emzir, mama ver derken 1.5 saat oluyor. Siz mamayı yediği saat üzerine mi yolda uyuduğu saat üzerine mi 2 saat ekliyorsunuz?