Aycanby ummcicek açıkçası bende devlete gidiyorum 25 eylülde doğum yapıcam ve hala net bir şekilde belli değil göstermiyor diyip süreli Bi kız Bi erkek dendi yapısına göre konustular hep bizzat görüp bişe demediler Bi tık süpriz olcak sanırım bana 😅
ozlem_2727 ummcicek malesef devlet hastanesi geneli bu konuda sıkıntılı ortlama 30 haftadan sonra söylüyorlar diye biliyorum
nimetdeniz ummcicek bende cam sakuraya gittim ultrasonu bile anlık bakıyor dün gittim 12 haftaligim kalp atışını bile dinletmedi bilmiyorum memnun kalmadım
Melosum34 ummcicek devlet bana da söylemedi hiç bakmayan bile oldu ultrason ile özele gittim 1 hafta önce erkek dedi bugün yine gittim pipiyi gösterdi bana direk😂Avrupa yakasındayım bende 700 muayene sigorta var ise 500 bide 10 gün ücretsiz muayene doktor da çok tatlı sevecen biri oğlumun doğumunu da o yaptırmıştı cinsiyeti de onda öğrendim oğlumun bunda da öyle oldu
Mzzz İlk gebeligimde hiç devlete gitmemiştim her şeyim ozelde oldu bu ikinci gebeliğim 33. Haftadayim 2 kere devlete gittim aman Allahım ilk gittiğim yerde ne bebeği gösterdi ne ultrason kağıdı verdi ne eşimi iceri aldı ne sürdüğü jeli temizlemek için peçete verdi üstüm başim battı ama cinsiyetiyle kilo haftasını soyledi diğer kontrolde ne kilo dedi ne hangi haftada olduğunu söyledi ultrasonda hiçbir şey göstermedi eşim yine giremedi surdugu jeli temizlemek için peçete vermedi tekrar üstüm battı basassagi mi duruyor dedim cevap vermedi o değişir dedi kan idrar tahlili istedi lavobaya gittim gitmez olaydım kapıyı açar açmaz midem ağzıma geldi hayatım böyle berbat bir yer görmedim hiç mi temizlik yapılmıyor bide burda doğum yapmamızı mi bekliyorlar ozelle arasinda dağlar var gerçekten
Ftmagrgl Çam sakuraya gidiyorm bende 11+5 te ikili test için perinatolojide cinsiyet için tahminde bulundu doktor. Ondan öncesinde Berna aslan cetine gitmiştim asistanı bakmıştı cok güzel ilgilendi gösterdi ekranda kalbini dinletti anlattı fotoğrafta verdi. Pazartesi Alper türkoğluna randevum var onu çok öneriyorlar bakalım inşallah dedikleri gibidir. Soracağım cinsiyeti buraya yazarım inşallah. Bu arada kanuni berbat aynı anda kaç tane hasta alıyorlar içeri çok kötü.
Esra_Elisa8 asyap cinsiyet için değil ben en son gittiğimde mide ağrım vardı sordum cevap yok bebeğin gelişimi hakkında soru soruyorum cevap yok herşey yolunda bitti ultrasonu üzerine veriyor iki çeviriyor bitti bebeğimi göremiyorum kalp atışını 2 saniyeden fazla duyamıyorum ultarasondan sonra jeli silmek gerekiyor peçete verilmiyor üstüne üstlük isteyince etrafa bakın diyolar daha sayım mi?
asyap Esra_Elisa8 anladım bu şikayetlerle bi sonuç alacağınızı sanmıyorum doktor görevinden alınmaz ya da uyarı falan almaz çünkü onlara tanınan imkanlar bu şekilde yasal olmayan bişey yapmamış yanlış tedavi uygulamamış doktorun görevi peçete vermek de değil ki çoğu zaman hastanede peçete bile olmuyor bu da doktorun sorumluluğunda değil bişey anlamazsınız yani
ummcicek Tutaste_ şikayet edince birsey değişeceğini bilsel ederim fakat bosverdim ben, duam odurki Rabbim hayırlı, merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🌼
Tutaste_ ummcicek evet değişmiyo ben ettim hala orda ama akıllanmıs gibi onceden her saat bası randevu vardı şimdi 6 7 gün sonraya var 😄 enazından baskasının ısıne yarar 🤷
ummcicek Zehra-55 dogrudur ama ilgilenmediden kastım sadece cinsiyet değil, bana düzgün bi açıklama bile yapılmadı ikidir, annesi bebek iyi sağlıklı bile denmiyor, cımbızla laf çekiyorum :(
ummcicek Ebruliiiiii iyi yapmışsın :) bende ikidir gittim sonuç alamadım, bugün özele randevu aldım inşaAllah öğrenince yazarım :)
ummcicek Esra_Elisa8 şikayet etmek sadece beni yorar biliyor musun, hiç ugrasmiycam cok zaruri olmadıkça şu doğum için devlet bana yasak 😅
ozlem_2727 ummcicek ayyy anlayabiliyorum sizi benim de 2 oğlum var hamile olsam ben de çok merak ederim 🤣
Mzzz ummcicek zaten son haftalardayim muayneye devlete gidicem doğum annemlerin orda ooacak özel olacak devlete güvenmiyorum