Eylulmeselesi Simge22 önce pembe geldi sonra sümüksü kanlı akıntı geldi başlıyor birşeyler bakalım ne zaman tamamlanır bilmiyorum ☺️🙈
Nursima6761 @“Dkblz”# benim sancılar var belden kalçadan rahimden ama yeterli değil sanırım yok doğuma kaldırmıyor yarın gel dedi doktor umarım açılma vardır suni ile biter bu iş ya 🥲
Dkblz Nursima6761 düzenli sancı olmayınca açılma olur mu ki ? Bende yarın kontrole gideceğim kendi doktoruma değil ama devlete almıştım sıra iki hafta önce. Sıra bulmak da zor alırken de şey diyordum o zamana zaten doğururum ama yine alıyım dediydim 🤣 sonuç hala doğmadık 😀😀😀
Eylulmeselesi Simge22 aynen ama Şuan sancılarım var açılmam yok bebek uygun pozisyonda değil son dakika sezeryan da olabilir zaman gösterecek
Simge22 Eylulmeselesi hakkınızda hayırlısı olsun canım hangi şekilde geliyorsa gelsin yeterli sağlıklı olsun
Deletedmom_116 Simge22 hahah geçen sene 43 haftalık dogurdum 😂😂😂Bu senek değil bence ekonomiyi giren geri kaciyo😂😂
Simge22 Deletedmom_116 maşallah kız ☺️☺️ kesinlikle katılıyorum bu kötü dünyaya niye geliyorum ben diyorlardır eskiden bayram vardı sokakta oynamak vardı şimdi hiçbirisi yok haklılar
Deletedmom_116 Simge22 Tabi ya benim suyum geldi oğlumun nerde olduğu belliydi Resmen ağzıma ağzına kacicakti becerebilse 😂😂 Ama ebeler izin vermedi ahaha bı bastılar firt diye çıktı 😂😂 Daha çıkacağı yoktu herşey değişti ne biseyin heycani kaldı ne Sevinci napsinlqr bebkler
Simge22 Deletedmom_116 amannn Allah’ım hep böyle mutluluğunuzu daim etsin güzel anılar birikiyor işte 😅😚
Nursima6761 Dkblz kalça arasından vuran sancılar yani pelvis kemiğinden gelen sancılar açılma uyarisiymiş bir sağlıkci arkadaşimiz var öyle söyledi oyuzden dedim acilmam varsa belki alırlar beni
Eylulmeselesi Dkblz Pazar günü Sezeryana alındım canım doktorumda geldi açılmam hiç olmadı nstde sancım çok çıkıyor ama ben hissetmiyordum . Bebek doğum pozisyonuna geçmedi. 6 günlüğüz Şuan
Dkblz Nursima6761 yaa benim de oluyor bıçak saplar gibi arada giriyor hemen geçiyor ama bak bakalım açılma olmuş mu? Ya ben ilk doğumum da çok muayene oldum doğuma kadar şuankinde öyle olsun istemiyorum. O yüzden tam doğum başladı diye emin olmadan muayene kabul etmemeyi düşünüyorum.
Nursima6761 Dkblz bende 10 gün yalancı sanci cektim 3 gündür de gerçek sancılar vuruyor hafif hafif geçiyor düzenli gelen sancı yok nolucak böyle bilmiyorum korkuyorum da 🥺