Simge22 Sefiiir ay vallahi daha zor olur kız haklısın Allah yardımcın olsun Allah’tan çok kalmamış yaz bitti şükür Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😚
Simge22 Rabia140 doğum başlangıcı olabilir canım bende dayanamıyor isen hastaneye git serum ile açılman sağlanır olmazsa da zaten mecburi sezeryanla alıyorlar evde cekicem diyip de kendini harap etme ama
Rabia140 Simge22 gittim işte sabah bunları dedi. Evde çekiyim ağrımı dedim artarsa veya kasılman başlarsa gel dedi ama. Ağrı devam kasılma hala yok. Serum verdi bugün 1 lt geçmedi aynı. Akşam artarsa gidicem beklemicem. Aşırı miğde bulantım da var.
Simge22 Rabia140 bence yine git canım ne olur ne olmaz görün doktora şuan nasılsın ne durumdasın bulantın yemekten falan mı oldu acaba
Rabia140 Simge22 yemek yemesem de yesem de var bulantı hep boğazım tahriş olsu artok yanmaktan. Ağrım artarsa gidicem şuan evde çekiyorum ağrımı.
Suliss76 Rabia140 kasılma nasıl bişey oluyor anlatabilir misiniz biliyosanız ben nasıl bişey bilmiyorum 40. Haftama girdim bende bugün itibariyle
Simge22 Eylulmeselesi pazartesi yatış verildi doğumu başlatacak doktorum şükür yarın kucağıma alacağım Allah nasip ederse
Eylulmeselesi Benim az önce nişanım geldi sanırım pembe akıntı şeklinde mukuslu değildi ama henüz sancım yok
Dkblz Nursima6761 benim de aynı 39+1 hiç bir emare yok geleceğine dair. Arada adet olucakmışım gibi karnım ağrıyor hemen geçiyor.
Eylulmeselesi Dkblz 39+4 deyiz adet sancısı gibi hafif sancılarım var ama düzenli değil şimdi hastaneye geçiyoruz bakalım bebeğim uygun pozisyonda değildi kanala doğru girmiş mi kontrol edilmesi gerekiyor
Eylulmeselesi Simge22 önce pembe geldi sonra sümüksü kanlı akıntı geldi başlıyor birşeyler bakalım ne zaman tamamlanır bilmiyorum ☺️🙈
Deletedmom_116 Simge22 hahah geçen sene 43 haftalık dogurdum 😂😂😂Bu senek değil bence ekonomiyi giren geri kaciyo😂😂