matmazelinbeybisi pims ben genellikle somon alabalık ve palamut tüketiyorum hatta şu ara haftada 2 gün en az palamut yiyorum oh taze taze yeni balıklar her yerde bir sürü var zaten insanın canı çekiyo😂😂
Hllozclk Uskumru küçük olan zararsız yani bizim ülkemizde çıkan zararlı olan ki çok yenirse zararlı kılıç uskumru baya büyük ve derin sularda olan bi balık bende ilk okuduğumda çok korkmuştum ama farklı balıklar kılıç uskumru çok yememek lazım somon hamsi alabalık falan listesi var nette bunlat haftada 340 gram tüketilebilir diyor
hamileyimkiben pims ben geçen marketten somon aldım ilk defa fırında yanında patates ve soğanla yaptım harika oldu hemde hiç kokmadı bundan sonra haftada 1 yapmaya çalışacağım somon çok tavsiye ediliyor , genelde dip balığı önerilmez ama hamsi palamut somon vs bunlarda sıkıntı yok ton balığı yemeyin hatta barbun dip diye geçer ama dr ye hiç sıkıntı değil dedi
Oyku3005 Palamut balığının tadı nasıl şuan midem bulanıyor ya mide bulandırmı ve elden balık kokusunu nasıl geçiriyorsunuz 🙄
Aayse1 Oyku3005 az önce dayanamadım gömdüm işten çıkana kadar o kadar dua ettim ki balıkçı açılmıştır inşallah diye palamut çok yağlı değil ama iyi pişerse lezzetli ve siyah eti olan bi balık 🐟
aslaninannesi7 Htccndn levrek bende iki haftada bir yiyorum. Onun haricinde somon,palamut, istavrit tüketilebilir. Ben kalamar ve karides de yedim çok faydalıymış ama abartmamak lazım
Aslaninannesi_ Valla somon tüketiyordum ben doktor biraz daha küçük balıklara geçelim artık dedi şimdi küçüklere başlıcaz hamsi falan
Esoss22 Herhafta norvec somonu yedim hamileliligin 5ayindan itibaren suan son ayimdayim bebegim haftasina gore ileride hem boy hem kilo olarak yag orani olarak en faydalisi oymus oyle demisti doktorum airfry yada firinda pisirilcek demisti yagda pisirilince faydasi azaliyomus. Bu haftadan itibaren sardalya yiyebilirsin dedi ama ben biktim artik galiba 🤣
aslaninannesi7 Htccndn fastfood tüketiyor musunuz hiç ? Hamburger pizza vs çok merak ediyorum tüketen var mı
dnzgrl Benim doktorum omega3 için mutlaka balık yemem gerektiğini söylemişti. bi de ben kilo kontrolü için diyetisyenle de devam ediyorum. 10 günde bi somon yiyorum. yanında da bol yeşillik tüketiyorum. bence hamileyken en iyi somon oluyor.
happyprincess_06 İki haftada bir çipura yiyorum sadece diğer balıkları tüketmiyorum. Eve sokmuyorum evlendgimden beri, gider dışarda yer gelirim ev, tava, fırın balık kokusu sinince huylaniyorum ben direk ya
mucizemgelsin61 Nasıl yaniiiii hangi balık ?? Yemememiz gereken balıklardamı var ben bilmiyordum geçen somon yedim galiba birde eşime diyorum balık yemeye gidelim diye sezonda başladı ya normalde bu kadar bayılmam balığa ama hamilelikten heralde çok istiyor canımmm
isiksinem45 Gizemiii Valla geçenlerde benimde canım çekti hamsi kktc oturuyorum denizde var ama nedense hamsi yok şaşıp kaldım bence balık sağlıklı hormon felan almadan kendi besleniyor yemeliyiz bence