Sum_123 orkidemm_ evet eskişehir 2400 internetten baktım fiyatlara bide arıyacaz ama değişceğini sanmıyorum
Eyseca Canım öğretmen yada polis evi bakmaniza gerek yok karayollarinin falanda misafirhaneleri oluyor uygun fiyatlari biz eşimle şehir şehir gezmeye çıkınca genelde oralarda kalıyoruz gecelik
Sum_123 Eyseca nasıl oluyor o detaylı bilgi verebilir misin☺️eşimle aynı odada kalabiliyormuyum veya güvenlimi bide nasıl aratıcam nette karayolları otel diyemi🙈
Sum_123 orkidemm_ evet kesinlikle 1400 civarı buldum otel ama onlarda güvenilir gelmiyo ya ve yorumlarda güzel değil
Se11 Sum_123 öğretmenevinde kalabilirsiniz herkese açık polis evinde kalamazsiniz polis referansı olması şarttır üstelik fiyatta ona göre değişir
Eyseca Sum_123 tabiki kalabilirsiniz benim eşim polis memuru ama genelde dolu oluyor polis evleri zaten o yüzden karayolları misafirhanesinde kalıyoruz meslek sormuyor kimlikle kayıt yapıyor sadece fiyatlarıda uygun oluyor
Cems01 Sum_123 birçok ildeki ogretmenevinde kalmış biri olarak evet siviller de kalabiliyor diyebilirim 😊 sadece sivillerle öğretmenler veya kamu çalışanları arasında fiyat farkları oluyor. Birçoğu artık onden ödeme isteyebiliyor, en iyisi gideceğiniz yeri arayarak bilgi almak 😊
huysuz__ Sum_123 öğretmenevleri herkesi kabul ediyor ama yaz tatili dönemi yoğun illerde polisevleri polis olmayanları kabul etmiyorlar, hatta bazı polisevleri 1.derece yakın harici kimseyi almıyo, biraz kafalarına göre hareket ediyolar
Eluskonunannesi Sum_123 öğretmenevlerinde öğretmenlerden çok siviller kalıyor zaten biz öğretmen olarak aradığımızda yer bulamıyoruz maalesef. 100 lira kadar bir fiyat farkı oluyor sadece. Yer bulabilirseniz işinizin bir önemi yok yani