Sum_123 Arkadaşlar bu yerlerde sistem nasıl yani öğretmen olmayanlar veya polis olmayanlar kalabilir mi orda ve fiyat bilenler yazabilirmi 1 gecelik fiyatları nasıl acaba
myangelson Sum_123 öğretmen evinde kalmıştık eşim askeri personel ama sivil vatandaş için geçerli mi hiç bilmiyorum fiyat her yerde değişir ilden ile. İnternette bazı yerlerin bilgisi oluyor baktınız mı hiç
orkidemm_ Sum_123 Evet kalabilir tabi ben polis eşiyim bildiğim kadarı ile polis evinde kalınıyor ama öğretmen evini bilmiyorum ayrıca tek kişilik oda ya çift kişilik oda yatak vs fiyatı değişiyor
Tutaste_ Sum_123 memura fiyat uygun biraz daha 6 sene kadar ofgretmen evlerinde gectı hayatım es asker olunca. Tabı senede 20 gün kalmıyorduk bile. Sivilde kalıyor evet niye kalmasın paradan haber ver sen 😄
Eda1254 Sum_123 her yerin değişir kimi yerde almiyolar polis evleri için söylüyorum bunu öğretmen evleri aliyo ama her yer aynı olmayabilir memur olmanız fiyatı etkiliyo memurla sivilin ödediği para aynı olmuyo sadece memura daha uygun oluyo ve bu yerlerde yer bulmakta zor arayın randevu oluşturun bence gidiceniz şehri
Sum_123 myangelson yok bakmadım fiyat yazıcağını düşünmedim ama bakayım hemen🙈eskişehir konya bide ankara olabilir
littlemiddle Öğretmen evinde kalırsınız, Öğretmen olma şartı yok. Sadece fiyat tarifesi farklı, arada uçurum olmaz. Yer bulabilirseniz ama.
myangelson Sum_123 biz Sakarya’da kalmıştık internetten fiyat bilgisi gözüküyordu mesela hatta arayıp yer ayırtmak için konuşurken de sorduk söylemişlerdi bakın yine de en kotu telefon ile iletişime geçin zaten yer ayırtmak gerekebilir 😊
orkidemm_ Sum_123 şimdi çift olunca daha fazla alıyorlar ya o yüzden ama bundan 2 yıl önce herhalde biz çift kişi 150 vermiştik şimdi uçmuştur ama otellere göre daha uygun tabi
Eda1254 Sum_123 şehirden şehire fark ediyo kimi şehirde çok uygunuda gördüm şuan bulunduğumuz yerde otelle yarisiyo resmen uygunluğu bırakın aynı fiyat ve hiç boşluk yakalayamiyolar hep dolu
Dkblz Sum_123 Öğretmenevi’nde kalabilirsiniz fiyat ilden ile değişir. Polis Evi’nde kalmanız için memur olmanız gerekiyor
Sum_123 orkidemm_ yok kız uygun değil siviller için 2000 küsür o fiyatlara otel de var tabi belki oralar daha güvenlidir