3girlsb Cerenn__ canım Recep hası öneriyorlar zaten internetten bakarsanız görürsünüz benimde arkadaşım gitti çok memnun kaldı İstanbul’da yeri
Cerenn__ 3girlsb Recep hasa gıttık canım o da aynı tanıyı koydu ama rutın gebelık takııbı ve doğuma gırmıyor
Mom_123 24+5 teyiz bebeğimin baş ölçüleri 2 hafta geriden geliyor doktorum istanbul çapa yerleşkesi perinatoloji bölümü tuğba sivrikoza yönlendirdi büyük araştırma isterseniz çapa derim
Cerenn__ Mom_123 yok ben Recep beye gittıgımde zaten amniyosentez olmuştum detaylı ultrason baktı tekrardan
TKumsall Cerenn__ özel için Aytül esmer corbacioglu var mecidikoyde kendi kliniği var beylikduzunde de özel bi hastanede çalışıyor aynı zamanda
Mom_123 Cerenn__ amniyosentez işlemi karından iğneyle kordondan kan alma işlemi korkmadınız mı bebeğe düşük ihtimalde olsa zarar veriyormuş benimde bebeğimin kafa ölçüsü geriden geliyor 2 hafta asla yaptırmak istemiyorum onu😞
Cerenn__ Mom_123 amniyosentez korkulacak bır işlem değil gebeliğin sonuna kadar dayanamazdım mecburen yaptırdık sorun olmadı 3 gün yattım dınlendım sonra normale döndüm