Bergamot Gencoglugizem ikisi arka arkaya olursa onlara haksızlık olur diye düşünüyordum hep. Ama şimdi bebeğim doğduğunda büyük oğluma haksızlık olacakmış gibi hissediyorum. Keşke ikiz olaydı da tek seferde kurtulsaydım ahah 🤪
Gencoglugizem Tutaste_ yani düzenli olarak adet görüyorum tuvalete çıkıyorum yediklerim sindiriliyor ciğerlerim de çalışıyor nefes aldığıma göre bence hepsi tam tekmil birlik içindeler şuan tek sorun akıl sağlığım onun da bi önemi yok şu fani dünyada 🤣🤣🤣
Melikebldz Gencoglugizem benim tüp Bebek ilk ikinci biraz zor gibi nasip tabi ama benim görüşüm herkes kendini ne zaman hazır ve güçlü hissediyorsa o zaman olmalı ki bu da kişiden kişiye değişir ☺️
Gencoglugizem Melikebldz evet aynen öyle inşallah ikinciye tüp bebek gerekmeyecek olmazsa bile sakın zorlama tadını çıkar en azından bir çocuğun var ve bu senin en büyüm şansın🧿🫶🏼
likapaa53 Gencoglugizem kızım 3,5 yaşında şubatta 4 ü dolacak. Geçen ay bıraktık korunmayı ilk ay olmadı bakalım bu ay katılacak mı aramıza bir kişi daha🥰
hepoyleolurzaten_ Gencoglugizem şuan kızım 20 aylık ve 37 haftalık hamileyim planlı deyildi ama inşAllah güzel olur🥰
denizleo09 Gencoglugizem benim kız üniversiteye başlarken oğlan ilk okula başlayacak o derece geç kaldık 😂
Gencoglugizem denizleo09 abla sosyal medyayı geçtim de sen ne arıyon burada senin şuna çeyiz için ota örneği falan bulman gerekiyor 😂😂