Gencoglugizem AdaEcem maşallah sen hayata çok erken atanmışsın Rabbim güç kuvvet versin büyütmüşsün zaten bişey kalmamış 🥰🥰
Gencoglugizem Mzzz ahahaha Allah seni ne yapmasın 😂😂😂 o zamann şuna korunmanın tam vakti bence yeter tüp bebek diye diye adama futbol takımı kurduracaksın
Bigsecret3 Gencoglugizem hiç bir sorundan oluşan bir kürtaj değildi canim pataloji sonucum da temiz çıktı elhamdülillah doktor izni ile denemeye başladık 🥹
[silindi] Gencoglugizem benim gibi düşünen biri daha henüz çocuğum yok ama peş peşe yapmak istiyorum ben de hem bir daha aynı döngüye girmemek için hem de beraber büyümeleri için
Bergamot Gencoglugizem oğlum 3.5 yaşında ikinciye hamileyim şuan. Şimdiki aklım olsa arka arkaya doğurup iki bebiş aynı anda büyütürdüm 🤪
Yazmelegi_ Gencoglugizem sağlıklı olsunlar da hersey halloluyo bir şekilde ❤️ bakalım zaman neyi gösterecek
Foreverr Bbuusra peki normal doğumu destekleyen doktorunuz varmıydı acaba rabb’im sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin bende ikinci çocuğumu ssvd olarak dusunuyorum tabi iki sene sonra allah nasip ederse daha 3 aylık bebeğim var 😊
denizleo09 Gencoglugizem benim kız üniversiteye başlarken oğlan ilk okula başlayacak o derece geç kaldık 😂
Tutaste_ Gencoglugizem burda biri kafaya huni geçicek diyordu sen geçir bence 😄😄😄7 aylık ne yaa daha organların buluşmamıştır 😄
Gencoglugizem Tutaste_ yani düzenli olarak adet görüyorum tuvalete çıkıyorum yediklerim sindiriliyor ciğerlerim de çalışıyor nefes aldığıma göre bence hepsi tam tekmil birlik içindeler şuan tek sorun akıl sağlığım onun da bi önemi yok şu fani dünyada 🤣🤣🤣