mervekevran haticekorkutt benimde çift yumurta sağlıkla alalım inşallah kucağımıza 💖bir kızım bir oğlum olacak Allah izin verirse 🪺
gzm_42 mervekevran 32+3 olacaz birzdn 35 36 haftayı gorebilsek şükür çok korkuyorum erken gelecekler diye
mervekevran gzm_42 korkma lütfen benim doktorum 36 -37. Haftalarda normal doğum yapan bile var demişti bana. Çok güzel bak 32.haftaya kadar gelmişsin. Olumlu düşünelim zamanında sağlıkla gelsinler💕👼🏻erken gelirlerse de üzülme onlar için doğru zaman o zamandr belkide annesi
mervekevran Samberf benim ilk üç ay çok şikayetlerim olmuştu kanama bulantı gibi ama atlattım şükür. Şuan sıkıntım reflü kaynaklı yanma oluyor midem de boğazımda. Bacalarda ödemim var ve gece uykularım tamamen bitti sağa sola dönemiyorum. Geçecek ama sabırlı olalım lütfen sonu çok güzel olacak inan bana🥰kendini çok dinleme o hatayı başlarda bende yaptım.
Mravza Benim dokotora gelmiş böyle bir kaç kişi adam sinir eden$ mervekevran benimde çift yumurta ıkizi kan anlarım oldu inşallah benımde bundan sonra olmaz her kanama ayrı bi korku oldu sizin kanama sebebi neydi
Twobabymom2 mervekevran şuan 36+2 yım 37 de doğum olucak inşallah inanın çok zor bu haftalar nefes alamıyorum oturamiyorum Allah yardımcımız olsun inşallah
mervekevran Twobabymom2 çok sevindim adına inşallah bizde o haftalara ulaşabiliriz. Sağlıkla gelsin minikler👼🏻👼🏻benimde daha zamanım var ama perperisanım daha da agırlasacagim demek ki.
gzm_42 mervekevran inşaallah canım ya ama karaciğer enzimlerim yükseldi kaşıntım var oda sıkıntı Allah korusun tüm günümü etkiliyor kafayı yiyecek gibi oluyorum kaşıntıdan napcam bilmiyorum 🥺 umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız,🤲❤️
Twobabymom2 mervekevran amin inşallah 🤲🏻 evet gün geçtikçe gerçekten daha da agirlasiyoruz gün sayıyorum artık 😊
hepoyleolurzaten__ mervekevran ben 36+2 de doğum yaptım Bebeklerim 3 hafta kaldılar kuvezde 24 günlük olduk oğlum 2.600 doğdu kızım 2.400 doğdu kuvezden çıkalı bı hafta oldu solunum sıkıntısı yüzünden yattılar başından beri çok rahat bı hamilelik geçirdim ne bulantı ne ağrı son aylarda zorlanmıştim oda vajina ağrısı artı bacak ağrım fazla vardı
YaseminTomar mervekevran 31+2 çift yumurta ikizlerine hamileyim bende şuan ikisi de baş geliş şimdilik normal doğum gözüküyor benimde ama erken gelmelerinden tedirginim inşallah 36-37.haftaları görürüz 🙏🏻
haticekorkutt 12/6 tansiyon normal mi kızlar? Ben ilk gebeligimde, gebelik zehirlenmesi yaşamıştım. Sanki bir tık yüksek gibi geliyor, baş ağrımda çok gözlerime vuruyor ağrı sanki.