btlalbyrk Benim oğlum 40+1 oldu hala gelmek istemiyor galiba 1.5 haftadır 2 cm açıklıkla geziyorum 3 Defa çatı muayenesi oldum ne bi lekelenme ne bişey olmadı ne zaman gelecek beklemedeyim
btlalbyrk Salihaksy nasıl beklettiler o kadar bana doktorum 41+1 de son gün suni başlıycakmış olmazsa sezeryan dedi
Qqasiyeqq Lylla belden aşağısini uyuşturma yöntemi 🎀 sancıları dikisleri6 hissetmemek için. Ama çok da sağlıklı bişey değil ..çok çok mecbur kalmadikca istememek lazm diye düşünüyorum 🫶
Salihaksy btlalbyrk bana da dedi 41 haftalıkta gel de suni sancı verelim diye gitmedim neden gidiyim ki herşey yolunda en fazla 42 ye kadar uzar gelmezse kendi gidicem mecbur
Amphitrite Lavin___ o an sancıyla birlikte ıkınmaktan başka çareniz kalmıyor 😃 bebeğinize kavuşacağınızı düşünün son aşama diyin kendinize ☺️
br2023 Amphitrite Dikişlerimde sızlama oluyor iyileşme süresinde şuan ben ağrı kesici kullanmadm sabah bir parol verdiler 2 defa da iğne yaptılar antibiyotikdi sanrm
Amphitrite Gizemiii evet ben de utanıyordum ama normal doğum gercekten buyuk rahatlik ve bunu gormezden gelebiliriz
Amphitrite 44zln58 kimi insan sancidan cok rahatsiz oluyor kimi insan catidan. Ben buraya cati muayenesi cok zor gecti dedigimde oo sen normal dogurursan ölürsün o zaman demislerdi ☺️