Evet tatlış anneler, anne adayları ben de adadan elendim 😃 Son postum 39+3 sancım var postuymuş gecesinde hastaneye yatışımın yapılacağını nerden bilebilirdim ki?
Şimdi doğum hikayeme geçeyim
8 eylül öğlen 2 cm açıklığımın olduğunu öğrendim nisanım da gelmişti eve geldim ve akşam uzun bir yürüyüş, merdiven, hurma, ılık duş derken sancılarım da ufak ufak kendini hissetirmeye başlamıştı. İçimden sürekli lütfen açılmam olmuş olsun diye geçiriyorum. Sancılarımın siddeti Gece 4 itibariyle artmıştı ve hastaneye gittik. Bu arada benim sancı regl sancısı gibiydi. Gercekren derin nefes alıp vererek üstesinden gelebiliyorsunuz. Geçicek geçicek diyerek kendimi telkin ettim. 10 dakikada bir geliyodu. Hastaneye vardığımızda 5 cm açıklık olduğunu söyledi doktor. Allahiim dedim sükür. Hemen yatış verildi. Saat 6 gibi 6,7 cm bi açıklık mevcuttu. Beni sancılardan çok sürekli elle muayene kısmı yordu bu arada. Epidural istedim çünkü doğum anından korkuyordum. Tatlı bir ebe vardı ve bence yapabilirsin dedi yok dedim istiyorum beni kandırmaya çalışmayın çok acıycak biliyorum falan diyorum 😃 suni sancıya gerek bile olmadan saat 7.20′de ebe suyumu patlattı. ve 7-8 cm acikligim vardi. Ben hala epidural istiyorum diyorum 😃 tamam dedi bi bakalim 40 dk sonra aciklik 9 cm olmustu bile. Ben hala şoklardayim bu kadar hızlı nasıl ilerledi diye şaşkınım. Ebeler son aşamaya kadar getirdi ıkınmaya başladım ve son aşamada doktor geldi ıkınmak ve doğum süreci kolay diyemeyecegim. Sancılardan çok dogru ikinmak zorladı beni. Doktorum iceri girdi 10 dakika sonra oglum dogmustu 08.36′da. Dikişim var. Dikişi hissediyorsunuz bu arada ama dayanılamayacak bir şey değil hep yavrunuzu düşünün bu sürecte. Acıya değil ona kavuşmayı düşünün. Ben öyle yaptım. Benim doğumum hastaneye yatışla birlikte 3 buçuk saat sürdü ilk doğumumdu. Allahıma bin şükür ikimiz de sağlıklıyız 4 günlük olduk bile🐥 Allahım da sizlere kolay doğumlar nasip etsin 🌼

Çok güzel ya keşke benimki de böyle geçse o kadar korkuyorum ki canım çok tatlıdır o acılarla nasıl baş geleceğim kesin sürekli ağlar bağırırım🥺

Esra_nurr bağırmak ağlamak ben de istedim ama bana yarardan cok zarari olacakti. Hadi yaparsin sen guclusun diyerek gazlayin kendinizi🥰

Amphitrite ya gözün aydın olsın bende sürekli senın sayfana giriyordum doğum yaptı mı dıye

Amphitrite maşallah ne güzel doğum🥰allah biz hamilelerede nasip etsin böyle güzel doğum bizlerede dua edin nolur rabbim bebişinizede sizede uzun ömür versin inşallah

Pamuk bu tartışmayı sabitledi.

Ya benim de korktuğum sancı süreci değil ama ıkınma kısmı. Siz de orda zorlanmışsınız nasıl yapıcaz onu çok korkuyorum o an bebek sıkışır da ıkınmayı beceremezsem diye

Amphitrite çok minnoş birisiniz eminim bebişiniz sağlıkla büyüsün doğuma 4 ay gibi bi sürem var korku illa var ama alttan muane fln ürkütüyor beni

Amphitrite Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişinizi. Benim sancılarım pek olmadığı için yani vardı da nstde fazla çıkmıyordu suni verdiler suniden sonra aşırı fazlalaştı ben yapamıyorum diyordm🥲benimki zorlu geçti biraz. Ama dediğiniz gibi dikiş yerini hissediyorsunuz yalnz çok değil hatta sinek ısırır ya öyle.

Amphitrite yaaa ne güzel bir doğum olmuş Rabbim bizede böyle bir doğum nasio etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😚🥰🥰

Amphitrite Allah analı babalı büyütsün çok güzel bir doğum hikayesi bende ilk hamileliğim ve doğumdan çok korkuyorum bide çatı muayenesinden tabiki Allah yardımcımız olsun

Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bir şey soracağım ben de 36+6 oldum iki üç gündür adet sancısı gibi ağrım var uzun sürüyor ama hiç kasılma gibi bir durum yok sizde de başta böyle bir süre ağrı oldu mu? Yani adet ağrısı gibi olduğu için acaba diyorum ya farketmezsem