Mommywolf ilk oğlum evlendikten 2 ay sonra hemen oldu pcosum hiçbirşeyim yoktu 2. Gebeliğim 2,5 -3 sene uğraştırdı 2 ay 3 ay adet olmadığım günleri bilirim ama şunu söylemek isterim ki hangi doktora gittiysem kilo ver dedi pcosla kilo vermek izdırah az çok bilirsiniz ki kilom da çok yoktu ama bana fazla geliyormuş demekki 60 kiloydum 3 sene görmediğim tedavi kullanmadığım ilaç kalmadı tarlusal,duphaston,klamen vs. En son Şubat ayında histeroskopi ameliyatı oldum perde ve polip varmış 5 senelik evliyim hiç bilmiyordum rahmimde perde olduğu işte vesile olacak ya ilkim hemen oldu ikinciye engel oldu Şubat’ta ameliyat oldum Haziran temmuz gibi başka şehire ev taşıdım yerleştim derken bu süreçte 69 kilodan 59 kiloya düştüm o taşınma sıkıntısıyla ve aklımda aklımızda hamilelik hiç yoktu mucizemiz bizimleymiş kafaya takmamak ve kilo vermek kesinlikle çok çok önemli etken Rabbim isteyen herkese en kısa zmanda nasip etsin
İşin tuhaf tarafı bebeğim ne kadarlık belli değil adet tarihim belli değil 😂 2 hafta sonra kontolüm var 🥲