anne_adayi_37 Umay_31 bu geceden itibaren 30.haftaya merhaba inşallah 🫠🫠2.5 yaşında bir oğluşum daha var 🫠🫠🫠
Mravza 20+4 olduk inşllah bizde 30 dan sonrasına geliriz ara ara kanamam oldu çok korkuyorum Yatmam söylendi yatıyorum 2 haftadır yeni yeni kalmıyorum
SevalElmas 14+2 ikiz oğluşlar ile devam çok şükür fakat çok zorlu geçiyor kusmalarım hala geçmedi yemek yemeyi bırakın su içemiyorum
Tugcebsky 16+5 ten selamlar 🥰 Allah izin verirse bir kızım bir oğlum olacak. Kızlar yaklaşık 2 haftadır karnımda sertleşme oluyor belli bir noktada oluyor sonra geçiyor yaşayan var mı bu durumu
Umay_31 Tugcebsky benim sertleşmeler kasılmalar 17.18. Haftalarda başladı hala oluyor 26.haftadayım. Magnezyum kullandırıyor doktorum çok bi fayfasını görmedim. Normal diyor doktor genelde.
Sennur16 Tugcebsky Bendede oluyordu sanki bi yerde toplanıyorlar gibi benim doktorum normal demişti o zaman.
Umay_31 Tugcebsky 10 kez benimde oluyor dur. bazı günler daha az oluyor. Ani hareketlerde falan çok kasılıyor genelde. Karın büyüdükçe daha çok hissediliyor kasılmalar.
gzm_42 Umay_31 32+3 olacaz birzdn tek yumurta ikizlerimle 3 oğlum olacak inşaallah hayırlısiyla 35 36 haftalıları görseydim diyorum aşırı kaşıntım var çünkü beni mahvetti
Twobabymom2 Umay_31 amin inşallah ulaşırsınız 36+2 haftaligim 37 de doğum olucak inşallah bakalım hem heyecan hem korku ama ne uyuyabiliyodum ne oturabiliyorum nefes darlığı felan çok fena