@littlechick @Buketttttttt @Sema_nur60 @emel16 @ballilokmam @Hasret18ayaz @Nart @irem41- @gizemyyyy
@eylulll-98 @Deebg @YETM3009 @Zuhalsebu
ve tüm güzel anneler..
Kızımın dua teyzeleri, hala başlığa denk geldikçe yazan güzel niyetlerini gönderen anneler, anne adayları, anne olma niyetinde olanlar, evladını kaybetmiş ama hep yüreğinde taşıyan güzel kadınlar.
Hepinizin anneler gününü kutluyorum, iyi ki varsınız. 🫂
Bu vesilesiyle Vera kız ile ilgili güncellemeleri girmek isterim çünkü en başında bu başlığı açarken başkalarına umut olma niyetiyle açmıştım. Bunu nasip edene, yürüdüğüm yolda güzel kalpli kadınların duasını almayı nasip edene sonsuz şükürler olsun🙏🏻
Vera kız, kronolojik 19,5 düzeltilmiş ise 16 aylık artık. Daha önce de bahsetmiştim önleyici ve koruyucu fizik tedavinin de yardımı, kızımın azmi ve Rabbimin lütfuyla her zaman düzeltilmiş ayı ile uyumlu ilerledi🙏🏻 uzunca süredir yürüyor çok şükür, artık kelimeleri de ortaya çıkmaya başladı, inşallah sağlıkla afiyetle güzellik kolaylıkla çoğalıp cümlelere dönüşmesini bekliyoruz 🙏🏻 fiziksel olarak biraz daha minyon tabii ama yine de kendi persentilinde düzenli şekilde ilerliyor çok şükür🙏🏻 Yalnızca baş çevresi, kilo ve boyuna göre oldukça geriden geliyor ama gelişimsel olarak her şey normal olduğu için endişe etmemeye çalışıyorum. Burayı okursanız, baş çevresinin de sağlıkla sağlıklı sınırlarda stabil şekilde büyümeye devam etmesi ve yaşını yakalaması için güzel dualarınızı gönderirseniz çok sevinirim 🙏🏻
Doktor takipleri devam etmekle birlikte giderek seyrekleşmeye başladı şükürler olsun🙏🏻
Çok da uzun zaman geçmeden artık kronolojik yaşını yakalamasını bekliyoruz, öyle olması için elimizden geleni yapıyoruz🙏🏻
Vera kızdan güncellemeler böyle 🤗
Sizler, bizim gördüğümüz zorlu günleri görmeden, hayırla güzellikle zamanında kalıcı ve tam sağlıkla kavuşup, sağlıkla büyütün🙏🏻 Daha da güzel güncellemelerle görüşmek dileğiyle ❤️🫂🍀🍀🍀🍀🙏🏻