@ballilokmam @Nart Hasret18ayaz Buketttttttt
Merhaba, bu kadar geç gördüğüm için kusura bakmayın neden bilmiyorum bildirim gelmiyor şimdi gördüm yazdıklarınızı 😞
Canım kadınlar, zaten bir güncelleme yazacaktım kısmet bugüneymiş 🤗 çok şükür bin şükür Vera oksijen desteğinden tamamen kurtuldu, doktor önerisi sebebiyle sürekli izliyoruz ama çok şükür her şey yolunda 🙏🏻 Rabbim hep sağlıkla afiyetle kendi kendine nefes almasını nasip etsin.
Og yani sondadan besleniyordu eve geldiğinde, biberondan çok az alıyordu çok zor bir süreçti hamdolsun Ergoterapist desteğiyle tamamen ağızdan beslenmeye geçtik çok zorlayıcı bir süreçti ama bitti çok şükür 🙏🏻 ancak tabii hala öyle çok çok içmiyor, kilo alımı yavaş ama daha iyi olacak Allah’ın izniyle zamanla 🙏🏻
Onun dışında rutin takiplerimiz var, gelişimsel pediatri, kardiyoloji, göğüs hastalıkları, nöroloji vs gibi şuana kadar hepsi yolunda ve çok şükür düzeltilmiş yaşı ile uyumlu gidiyor🙏🏻 bir yandan biz kendimiz tedbiren uzun süre hastanede kaldığı ve erken doğduğu için önleyici ve koruyucu fizyoterapi desteği alıyoruz yaşıtlarını sağlıkla afiyetle hızlıca yakalaması duasıyla 🙏🏻
Bir de uzun süre hastane yatışından ötürü böbreklerinde çok sayıda taş varmış birini düşürdü çok zor oldu😞, nefrolojiden takip ediliyor o yüzden. Dua edin kızıma, taşlar hayırlısıyla kendiliklerinden sağlıkla afiyetle kolaylıkla küçülsünler hiçbir müdahaleye gerek kalmadan.
Buraya yazmadığımda da her zaman her birinize dua ediyorum. Vera’ya hep anlatıyorum, onu tanımadan bir sürü teyzenin duasını aldığını ve şükretmemiz gerektiğini.
Umarım sizler de çok çok çok iyisinizdir🙏🏻