Tomucuk12 esraveduru Sema_nur60 ipekceylin Melek255
Çok teşekkür ederim kız kardeşlerim Allah razı olsun güzel dileklerinizin dualarınızın bin katını Rabbim sizlere imtihansız, kolaylıkla, sağlıkla, mutlulukla nasip etsin 🙏🏻❤️
Vera benim ilk çocuğum o yüzden bazı şeyler çok yeni ve bu yoğun bakım süreçleri bazen çok ağır geliyor.
İlk günlerde asansörde çocuğuyla taburcu olan birileri denk geldiğinde buruluyordu içim, neden biz böyle gidemedik diye ama yaşadıkça, zorlukları gördükçe, ağırlığını taşıdıkça başkaları için şükretmeye başladım. Artık gördüğümde, hiç neden biz böyle olmadık demiyorum gerçekten. Biz de sağlıkla taburcu olacağız Allah’ın izniyle buna inanıyorum o ayrı ama Rabbim kimseyi, hiç kimseyi bununla sınamasın diyorum. Bununla sınanmamış herkes adına da gerçekten çok seviniyorum. Böyle anlatınca tam olmuyor o duygu ama en samimi ettiğim dua olabilir gerçekten “rabbim iyi anne baba olma niyetinde olan herkese evladına imtihansız sağlıkla ve afiyetle kavuşup, büyütmeyi nasip etsin.”
Yolumuz hala uzun biliyorum, takip edilecek, kontrol edilecek çok şey var, Rabbim bundan sonrasının hayırlısıyla daha da kolaylıkla, sağlıkla, afiyetle, güzelce ve en kısa sürede kalıcı ve tam sağlıkla tamamlanmasını ve kızımıza sağlıkla afiyetle kavuşup, sağlıkla afiyetle büyütmeyi nasip etsin🙏🏻
Vera’ya da gittiğimde de hep anlatıyorum. Seni tanımadan, bilmeden senin için dua eden teyzelerin var, biz de onlara dua edelim diye 🙏🏻 Dualarınızı eksik etmeyin dua teyzeleri, bizim dualarımız da hep sizinle.