Hikayenizi baştan sona okudum. Her satırda dualar ettim Vera’nıza. İsmi gibi bahtı da güzel olsun. Rabbim ameliyatını gerçekleştirecek doktorlara el mahareti, kolaylık, afiyet versin. Güçlü Vera’mıza en güzel şekilde hastalıktan iz bırakmayan şifalar ihsan etsin. Ben Ankara’da oturuyorum ve o hastanede doğum yapıp o yoğunbakımın kapısında günlerimi geçirdim. Neler yaşadığınızı o kadar iyi anlıyorum ki… Şu an evladım sağlıklı bir şekilde benimle ve o hiç geçmeyecekmiş gibi gelen günler çok geride kaldı. Bu mutluluğu en güzel şekilde size de yaşatsın Rabbim. En güzel zamanda ruhen, kalben, aklen ve bedenen sağlıkla kavuştursun evladınızı inşaAllah. Gönlünüzden geçenler hayırla ve afiyetle sizi bulsun. Dediğim gibi Ankaradayım ve aklınıza ne ihtiyacınız gelirse maddi veya manevi lütfen özelden veya buradan yazın yardımcı olmaya çalışırım. Bir de beyindeki beyaz cevherde simetrik ekojenite konusunda ne dedi acaba doktorlar? Bizim epikrizde de yazıyor ama biz taburcu olduktan sonra fark ettik o yazıyı. Ne söylediklerini benimle de paylaşırsanız çok sevinirim. Dualarım sizinle 🤲🏻