Betamom Tutaste_ heh aynı bennn. Cidden artık acısından ağlayacağım nerdeyse. Hareket etmeye bile gelmiyor. Su içmekte kısır döngü yav. Bir bardak iç 3 kere git. Zaten cok giden birim iyice cogaldı😂
Srp53 Tutaste_ sağ olasın hemşo. O demiri kürtajda kullanmıştım ben tuvaletten çıkınca akşama çay toplamış karılar gibi oluyordum herkese bir şey yaradı bi ben gönlüme göre demir bulamadım neyse 😀
kindacute Ecekrk ben elimden geldiğince sıcak tutmakta buldum çareyi, yelde falan kalınca kramplar artıyordu çünkü
Ecekrk kindacute bende 2-3 gündür geceleri soğuk oluyor acaba o yüzden mi ağrı oluyor diyordum camı kapatıp birde öyle deneyeyim bari
Tutaste_ Dogumdan sonra diyet yapan varmı ne yediniz ne içtiniz. Bide korse ne zaman kullanmaya başladınız sezeryandan sonra?
Ecekrk Tutaste_ korse sadece sezeryandan sonra mı kullanılmıyor yoksa normalden sonrada kullansak faydası olur mu ona göre bende alicam bu göbeğin acilen gitmesi gerekiyor Doğumdan sonra
Tutaste_ Ecekrk normalden sonra daha ıyı hemen takılabılıyor kullan tabiki de. Ama dikişli nasıl takıcaz korseyi ben anlamadım
Ecekrk Tutaste_ kullanıyorlar demekki degmiyor ona uygun dur uzunluğu hem ne kadar duruyor ki sezeryan dikisi
Ecekrk Tutaste_ böyle diyorum ama 38de gelmezse doktora nolur sezeryanla alın daha dayanamıyorum diye yalvaradabilirim 😂 insanlar nasıl kendi istek ve iradesiyle 42ye kadar tutuyor ben valla anlamıyorum
Tutaste_ Betamom sen gidince soyle bunu doktora enfeksiyon için ilaç verir gidene kadar bol bol su iç
sedefyrs1101 Tutaste_ Ben başım ağrıyınca uyuyamiyorum da çocuklardan 😁 Nerde kız masajı bırak iki muhabbet zor ediyoz tepemize tünüyorlar 🤣
Merve_31 33kucukfasulye öksürük grip soğuk algınlığı zamanı sabah uyandığım gibi gece uyumadan önce kaşık kaşık pekmez ve bal yedim birde sarımsaklı süt kaynattım çok güzel balgam sökücüler hepsi.
33kucukfasulye Merve_31 öksürük çok fazla 19 haftalık hamileyim bebeğe etki edermi diye çok korkuyorum maalesef süt yasak mercimek domates salça et tavuk hepsi yasakladı dr ondan çorbada yapamıyorum pekmezi deniyeyim teşekkür ederim