Defnezumramom Annelikmghb milletin ağzı torba değil ki büzesin ağzı olan konuşmak için konuşuyor işte halbuki size ne yani milletin götünden göbeğinden
Annelikmghb Defnezumramom aynen sizin kimse ne yaşadığınızı bilmiyor ustelik yorum yapan 47 yasinda hic evlenmemis bi tanidik bayan seytan diyor ver agzinin payini ama kimsenin kalbini kırmak istemiyorum 😌
hanlnim minikmucizem20 35+6 doğum yaptım daha anca belli olmaya başlamıştı karnım… iç karnınız geniş olabilir🥹
Defnezumramom Annelikmghb aman sana dert olacağına başkasına olsun zaten başımıza o kırılmasın bu kırılmasın dedikçe geliyor me geliyorsa
cLearQueen minikmucizem20 oyle olmamasi daha iyi bosuna hareketin kısıtlancak ne gerek var. Benim 33.haftadan sonra kendini belli etti
minikmucizem20 cLearQueen bir an önce belli olsun istiyorum artık herkesin karnın yok demesinden sıkıldım
cLearQueen minikmucizem20 herkese bok yemek düşer. Hic kafana takma. Onlar hamileyim diye öküz gibi yiyen tayfadır kesin. 30 kilo alirlar 3 kilo cocuk dogururlar. Benim de vardi oyle arkadaslarim normalde esine ailesine nazı geçmez hamileligi yiyip icip yatmak olarak gorüyorlar. Sen fit anne ol.😊
Karanberkin Ben kendimde üç kilo kadar kaldım karnım da küçük ama çocuğun kilosu normal bana da nasıl hamilesin felan diyorlar ama bu bir avantaj çünkü hiçbir yerim çatlamadı