Trilecee şimdi şöyle bağlatma günah deniliyor ama .. korunma yolları kesin değil korunduktan sonra her türlü aynı kapıya çıkıyor. Kaldı ki 3. Sezaryenden sonrası riskli.. Sağlık açısından bu doktorun zaten önerdiği birşey değil. Normal değil ki çatır çatır doğuralım.. yanlışlıkla gebe kalıp kedi gibi yavrulayıp durursak ne olacak nasıl olacak .. çocuklarımızın ihtiyaçlarına zor yetiniyoruz.. çocukların bıgününe yarınına geleceğine günah değil mi? Sadece çat ağrım var çok öncekilerde olmamıştı böyle onun dışında bende rahatım çok şükür. 2. Sezaryanımda yatalak gibi 20 gün yattım yürüyemediö oturamadım kötüydüm onun için tek korkum kesi yerinin iyileşme süreci inan bebek beni zorlar mı diye korkmuyorum … oğulları çok zor bebektilwr ve hep yalnızdım sabahlara kadar ağlardım.. anlamazdım dertlerinden elimden birşey gelmezdi. Ve şimdi diyorum ki bu kız beni ne kadar zorlayabilir ki diyorum.. ameliyat sonrası kendi bedenimin beni zorlamasından korkuyorum. Birde bebek yüzünden büyüklerin eksiklerine yetişemezsem mağdur kalırsalar diye korkuyorum