Asminli Son 57 hem heyecan hem korku 2 evladkma hamileyim diğer evladımı arkamda bırakıp doguma gitmek filan hormonlar tavan sizde durumlar ne
Helllobaby Aden35_yn Normal doğum pozisyonunu almış. Zaten bende normal istiyordum ona göre ilerleyeceğiz. 15 güne bir nst için gel dedi cuma günü gideceğim. Karnımda aşağı indi sanki 38 haftalıkken falan doğacak gibi hidsediyorum bakalım hayırlısı😃
Aden35_yn Helllobaby bende haftaya gideceğim nst ve çatı var bakalım ne diyecek karnın nasıl indiğini anladın😀
BusraaZeynep Helllobaby ya ne güzel benim de26 ama hala kafası yukarıda 😏 dönmediii. Cumartesi tekrar çağırdı umarım her şey normal ilerler hayırlısıyla. Bir de öyle aşırı sancım falan da yok hareketleri sertleimeye başladı çok hareketliydi bi tık azaldı. Yeri daraldı diye muhtemelen. Bir de aşırı sırtım ağrıyor hiç sancı falan bir şey yok nasılgeleceek acaba bu bebek😤😤😂
Helllobaby Aden35_yn Bebek alt taraftan çok baskı yapıyor ve 1 ay önceki fotoğraflarımla karşılaştırıyorum şuan daha aşağıda gözle görülür derecede
Selva84 Son 59 . Benimde ikinci gebelik . Heyecan , korku hepsi bir arada . İlk çocuğum doğduğunda ölümlerden döndüm bunda ne olacak diye bi korku aldı beni ama bir yandan kavuşma sevinci . Artık bilemiyorum . Sayılı günler çabuk geçer :)