Bihterrr Emos42 çok normal çok. İkinci dozda şekerim de daha geç düştü nerdeyse 2 gün hiç hareket yoktu. Şekerin yükselince bebişe de ağırlık çöküyor biraz onu da etkiliyor. Aynısını yaşadım geçiyor korkma
Emos42 Bihterrr ayy çok teşekkür Ederim içim rahatladı biraz sanırım bana iğne vuran hemşirenin elide biraz ağırdı ondan bu kadar ağrı hissettim
Bihterrr Emos42 ağrısı belime vurmadı bu arada kalçam ağrıdı şuan hala hafif acıyor ama o yönden çok zorluk çekmedim. Ama bebek ve şeker için endişelenme o geçecek
Bihterrr Emos42 aynen o hemşireyle ilgilidir bide ben 2 doz vuruldum senin daha fazla belki daha ağır gelmiştir çünkü iğne çok ağrılı gerçekten. Aman bebeğimiz iyi olsun da o ağrı da geçer önce şekerin düzelcek sonra bebek de hareketlenecek merak etme ☺️
Nurcann111 Bihterrr evet canim bu sabah güzel cikti ama bugun 2. Dozu aldiktan sonra yine cikti insaallah gecici olucak gibi
Ktsynr Bendede gebelik şekeri sınırda diyet ile kontrole aldım bugün 2 doz vuruldum 8 yarın sabahta aynı şekilde vurulucam umarım sekerimi çok fazla yükseltmez çok korkuyorum artik