Tugba_turk46 Sehnur oğlum 4,5 yaşında şuan 6+5 günlük hamileyim 2,5 senedir tedavi görüyordum 2. İçin isteyerek ve beklemediğimiz bir anda oldu 😍
Suppermomyy Sehnur ay ben 😅😅🥳🥳🥳 kazayla bi defa korunmadık olan o gün oldu 🤭🤣🤭 ilk bebem 2 yaşında şuan 9+4üm
Semakantar Sehnur ilki kiz tam 3 yasinda bende 21 haftalik hamileyim bu da erkek olucak ama planli oldu bizimki
Ayaz_Aybars_mom Sehnur oglum 30 aylık 🫠 simdide 16 haftalik hamileyim 🤲❤️ isteyerek oldu tabiki 🤲❤️🧿🧿
Bendiyebiri_ Sehnur 2 ay sonra oğlum 3 yaşında olucak 35+3 haftalık kızıma hamileyim pcos vardı bende hiç ummadığım anda kızıma hamile kalmışım 🌼❣️ bu son haftalarda agirlasmadan dolayı ve oğlumda çok zor bı çocuk zorlanıyorum
AdaEcem Sehnur 4 yaş ve 2.5 yaş iki kızım var, üçüncü hamileyim 😄 planlı ama sevgili eşimin haberi yok daha söylemedim veya hissediyor çaktırmiyor bende söylemiyorum 🫣
Hilalyrdkl Sehnur aynen öyle aralık sonunda 3 yaşına girecek kızım. Ve hiç düşünmediğim bir zaman da hamilelik oldu . Hayırlısı olsun artık
Sehnur gaydirigubbakcemilem ben ilk bebeğime de ertesi gün hapına güvenerek hamile kaldım ikinciye de ertesi gün hapı bana özel çocuk üretimi için yapılmış sanırım 😂
Sehnur Deryadgm ben mesela kızıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ikinci çocuk yaptığım için hamilelik hormonlarından mı bilmiyorum ama sizde de öyle oluyor mu acaba
Sehnur Sumisali_ evet gerçekten ikinci hamilelik çocukla beraber çok daha zor oluyormuş bide hamilelikler aynı da değil örneğin benim bunda aşırı midem bulanıyor hayattan zevk almıyorum resmen mide bulantısı yüzünden geçmiyor da hiç bi türlü
prensannesii_ Sedakrt Kz ne guzel zamanla oglun kendini kurtarmış büyümüş yeterince ilgiyi sevgiyi vermişsin 2. Ye hamile kalmışsn :)