Sehnur Kızlar hamilelik nasıl gidiyor benim gibi ilk bebesi 2.5 yaşında 2. Ye yanlışıkla hamile kalan var mı acaba 😊
gaydirigubbakcemilem Sehnur ilkim 34 aylık 3 yaş sayılırız ama yanlışlıkla hamile kalmadım 🤭 11. Haftadayız 🍓
Gorkemm Sehnur bizimki de daha 2.5 yaşına girmedi 27 aylık diğerine de 34+2 hamileyim bakalım nasıl olacak
_ozlmm Sehnur bu ayın sonunda oğlum 2 yaşına girecek ve 36 haftalık hamileyim muhtemelen kızım da ay sonu doğacak planlı bir gebelikti hep yaş arası 2-3 olsun istiyordum diğer yandan korkuyordum bir kere korunmadan ilişki oldu onda da tutunmuş kızımız bize 🙊😂
Sehnur gaydirigubbakcemilem ben ilk bebeğime de ertesi gün hapına güvenerek hamile kaldım ikinciye de ertesi gün hapı bana özel çocuk üretimi için yapılmış sanırım 😂
EltAyfer Ilki 19 aylık ve 2.ye hamileyim, 6 haftalık, planlıydı bizimki. Sağlıkla doğsunlar inşallah 🤲
imran71 İlkim 6 yaşına girecek şuan ikinciye gebeyim 29 hafta olduk küçükken zor bı bebişti arkasından cesaret edemedim 🥲
zgeDenizKaramanAtmaca imran71 benmde ilki 6 yaşına gircek ben de şuan hamileyim 10+3 günlük :) sizin gibi ben de cesaret edemedim :)
Sehnur Deryadgm ben mesela kızıma ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum ikinci çocuk yaptığım için hamilelik hormonlarından mı bilmiyorum ama sizde de öyle oluyor mu acaba
dryaakhrmn Sehnur oğluşum 3.5 yaşında 2 inciye isteyerek kaldım 30+5 olduk ☺️☺️ bakalım neler bekliyor bizi 😀
Ebrueren Sehnur ilk bebem 1 yaşında 2. Ye planlı hamile kalmadım ama olursada olur kafasındaydık tam önlem de almamıştık perşembe ilk kontrolüm varr tek isteğim hamileliğim ve doğumum ilki gibi geçer inşallah 😂🙏🏻
bebeimibeklerken33 Sehnur ilk bebeğim 2.5 yaşında benimde şimdi 26 hafta hamileyim ama yanlışlıkla değil isteyerek🤲🏻😍
Sumisali_ Sehnur kızım 14 aylıkken ikinciye hamile olduğumu öğrendim ve çok zor geçiyor 32 haftalık olduk ama nasıl olduk bide bana sorun kızımın peşinde koşturmaktan birde ağırlaştım ağrılarım çok fazla öylece günler geçiyor.
Sehnur Sumisali_ evet gerçekten ikinci hamilelik çocukla beraber çok daha zor oluyormuş bide hamilelikler aynı da değil örneğin benim bunda aşırı midem bulanıyor hayattan zevk almıyorum resmen mide bulantısı yüzünden geçmiyor da hiç bi türlü
daimagulumse- Sehnur benimde oğlum 2 buçukken hamile kaldım ama isteyerek :) 1 ay kaldı doğuma bence yaş aralığımız iyi ya :)