Gokturkmom_ qusel çok büyük olmaması daha iyi bence 😅 bende kendimce inşallah çok büyük olmaz karnım diyorum çatlak olmaz en azından
qusel Papatyadelisii o herkese göre değişir.kardesim 36 da doğum yaptı hissetmezdi hiç düşün kocaman olmasına ragmen.
Merveeildeniz Papatyadelisii sakindir benden ileride olanlar benim kadar hissetmiyor hiç bir gebelikle kendini kıyaslama her gebe her bebek kendine özeldir. Gebe kalmadan önce göbek kısmın yağlıysa ondan da hissedemezsin doktor sıkıntın yok diyorsa boşver gerisini
Papatyadelisii Merveeildeniz şükür canim hiç bı sıkıntı çıkmadı evet karın vevrem yagliydi hatta 70 kilo ile hamile kaldım 74 olmusum
Papatyadelisii Utangac kendini hiç göstermedi varlığından bile haberim çok geç oldu cinsiyetini göstermedi
Merveeildeniz Papatyadelisii daha 11. Haftada cinsiyetini tahmin etti doktor %90 kız ama bekleyin dedi hiç saklamadı kendini hep oyuncuydu
Papatyadelisii Merveeildeniz canim ben 12 gittim kiz dedi ondan sonra tekrar 15 gittim gene erkek dedi 19 da teyitledi erkek diye sürekli arkası dönüktü zor yakaladi bacak arasini