Iraz tamamdanolmuss normalde nedendir bilmiyorum ben erkek doktorlara sanki daha çok güveniyorum yani bütün kadınlar mı böyle bilmiyorum siz nasıl rahatmisiniz doktorla benim daha önceki doktorum erkekti ilk defa bayan doktora gidicem
tamamdanolmuss Iraz çoook aşırı rahatım sanki ablanızmış gibi hissettiriyor. Muayene ücreti de 950 tl ödüyorum eşim sgklı diye
Iraz tamamdanolmuss yalnız filiz hanınim uzman doktor olduğu için ameliyat yetkisi yokmuş opartorlerde ameliyat var mış
Fatmaa0031 Iraz valla canım bende gittim ilk 5 ay sonra maddi durumdan sonra devlete devam ettim şimdi yine özele gidiyorum İlkay Ödemiş’e Sezeryan doğum 24 bin normal doğum 16 bin İlknur hanım da çok iyi İlkay Ödemiş’te aynı şekilde
tamamdanolmuss Fatmaa0031 ilkay ödemişte sabah 9da olan randevuya akşam 5te geçiyorsun. Aynısı ümit zeteroğlunda da öyle
tamamdanolmuss Iraz benim yengemi sezaryen doğurttu. Kuzenlerim komşularım falan da onda sezaryen oldu. 😂 geçiyor ameliyatlara da normal doğumlara da
tamamdanolmuss Iraz inşallah duyarsınız sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 daha erken kalp atışı için ben 6+3te minik minik duymuştum daha yeni oluşmuş demişti doktor