Ben Balıkesir’in bir ilçesinde yaşıyorum… buradaki hastaneden nefret ediyorum gerçekten. 2 kadın doğumcu var bir kadın bir erkek, kadın olan zaten daha yeni tayın alıp geldi hep randevuları dolu oluyor, erkek ise dünyanın en boş adamı… ne güzelce ilgileniyor, ne bir şeyler açıklıyor.. zaten bizim ilçemizde 10-15 senedir bebek doğmuyormuş hep komşu ilçeye gönderiyorlarmış. Geçen hafta da biraz akıntım oldu enfeksyondan şüphelendim hastaneye gittim, kadın olan ameliyattaymış mecbur erkek olana gittim.. ama bin pişman oldum.. keşke yan ilçeye gitip takipte olduğum özel hastaneye gitseymişim diyorum şimdi.. resmen hamile kadını ağlatarak odasından kovdu. Akıntım var kan ve idrar vermek istiyorum dedim zaten aç karna geldim bir de çişimi tutuyorum patlamak üzereyim diyorum hala soruyor eee akıntı olduysa da ne yani sorun ne.. diyorum ki birkaç güne zaten kendi doktorumda özelde randevum var hazır elimde sonuçlar da olsun öyle gideyim bir de yazın denize girdim belki enfeksyon kapmışım belki su soğuk olduğundan böbreklerimi üşütmüşüm bi kontrol edelim içim rahat olsun o da bana kardeşim sizin her istediğiniz burada olmuyor ben uygun görmüyorum zaten 2 ay önce idrar vermişsin ne gerek var çok kaygılanıyorsan git kendi doktorundan tahlil iste özelde ver hem bana böyle ters muamele yaptı hem de ağlayan beni gören eşime de🤦🏻♀️ rezillik yani…