ikincibaharrr Miniklerinannesiyim merhaba büyük ihtimalle suyunuz sızıyor benim 38. Haftamda suyum pıt pıt damlıyordu doğum yaptım inşallah sizde bir şey yoktur ama tahminimce suyunuz sızıyor ciğer geliştirici yapıp biraz da engellemek adına bir şeyler yaparlar
Miniklerinannesiyim ikincibaharrr geri durdu cok Şükür yarın perinatolojiye randevum var su olsa durur mu ki
ikincibaharrr Miniklerinannesiyim bilemiyorum duradabilir siz perinatolojideyken söyleyin en azından baksınlar Allah korusun çok tehlikeli bir durum
ikincibaharrr Miniklerinannesiyim çoğu insan akıntı ile suyu karıştırabiliyor evet akıntı da olabilir inşallah akıntıdır ama risk almamak lazım bebeğin suyu sızıyor ise su bitebilir enfeksiyon bulaşabilir iyi düşünelim ama bunlar da riskler
Ayguness Su değildir bence tabi emin olmakta fayda var da su böyle bir patlıyor bir leğen su akıyor birde suyu sıksanda tutamıyorsunnakıuor
Miniklerinannesiyim umrumdadegil Ayguness Doktora gittim kızlar cok şükür herşeyi normaş enfeksiyondan olabilir yinede dikkat et dedi
umrumdadegil Miniklerinannesiyim tutamıyorsan su olma ihtimali yüksek riske atmaya gerek yok hastaneye gitmelisin
Ayguness umrumdadegil evet gelebilir tabi ama bence değil dedim içimden geçen ama kontrol edilse daha iyi