Miniklerinannesiyim Kızlar 1 saatir Boyle şeffaf renkte afedersiniz ciş gibi sıcaklıgı olan su şeklinde bişey geliyor sürekli degil ama 10 dkda bir geliyor azar azar su gelmesi böyle birşey mi korkuyorum daha bebegim kücük başına böyle bişey gelen varmı
Neslihankadir Miniklerinannesiyim bu olay bende de oluyor az az geliyor ama su gelmesi değildir diye dusunuyorum
Annelikmghb Miniklerinannesiyim başka bir yerde okumuştum turnusol kagidi varmis eczaneden alıp camasira yerlestiriliyor mus rengine gore bebegin suyumu ciş mi ayirt ediliyormuş . Iki hafta once bendede vardi suyum mu acaba diyordum idrarda biraz enfeksiyon varmis bebegin ayaklari idrar tormasina tekme attigi icin idrar kaciriyormusum doktor söylemişti.
Btlshnnn Miniklerinannesiyim eczane de pedler var ve kağıtlar var onlardan koyup baka bilirsiniz akıntı bende de oluyor doktorum rahim büyüdükçe olur kokulu sarı yapışkan olursa sıkıntı demişti
aaydingulsahhh Miniklerinannesiyim benim suyum geldiğinde tarifini gibi gelmişti bunu bilemeyiz kaçırmadığınıza eminseniz sudur doktora gidin bence
Miniklerinannesiyim Neslihankadir normalde hep akıntım gelir sarı renkte beyaz beyaz renkte kokulu olur bazen böyle ilk defa başma geldi 2. Gebeligim olmasına ragmen
minnosbirkiz Miniklerinannesiyim bu tarif ettiğiniz vajinal enfeksiyona benziyor, muhtemelen enfeksiyon kaynaklı şeffaf geliyor, 22. haftamda aynısını yaşadım, kontrole gitmenizde fayda var, size uygun bi fitil verirler ☺️
Miniklerinannesiyim Annelikmghb su geldiginde bebeginiz oynuyormuydu dediginiz kagıdı da bi soyliyeyim eşime alsım teşekkür ederim
Miniklerinannesiyim Ayazmom___ devlet hastanesi oldugu için alttan muayne yapıyorlar o yüzden gitmeye korkuyorum önce buraya sorayım dedim de telaşlanıyorum
Annelikmghb Miniklerinannesiyim evet bebek hareket ediyor du ama bir anda bikac damla su geliyordu korkuyodum
minnosbirkiz Miniklerinannesiyim fitil kullanıyorsanız o akıyordur ozaman, çünkü fazlalığı şeffaf veya beyaz tortulu şekilde geri iniyor
mco Miniklerinannesiyim kadın doğum acile git su mu değil mi küçük test kitlerini suya sürüp bakıyorlar en azından için rahatlar
Miniklerinannesiyim mco durdu Allah’tan gitmedim o yüzden yarın detaylı için gidicem inşallah bişey cıkmaz