Tutaste_ Rba33 süt ürünleri cok yapıyor bana mesela yada hosuma gitmeyen bişey yersem 🤷😀 en iyisi doktoruna soyle sen söktürücü yazabiliyorsa yazsın
mco Rba33 valla bende aynı durumdayım artık psikoloji diye bişey kalmadı çalışıyorum bide dışarıda peçete bulamazsam mecbur kalıp yere tükürüyorum ve o kadar utanıyorum ki hiç durmadan tükürüyorum ilk hamileliğimde de böyle olmuştu şuanda da böyle ama güzel haber vereyim geçiyor. Doktoruma sordum miden bulandığı için böyle tükürme oluyor dedi mide bulantıların geçince buda geçicek 16. Haftanı bekle dediler bakalım beklemedeyiz hayatta her şey geçici günler çok çabuk geçiyor bi bakmışsın bunlarda geçmiş bebiş doğmuş her şey normale dönmüş tek yapman gereken biraz daha sabırlı olup beklemek ve geçici olduğunu bilmek.
Rba33 mco inşallah geçer gerçekten psikoloji gitti artık hergun ağlıyorum bende caliyordum bu yüzden işten çıktım evden dışarı çıkamıyorum rahatsız edici şekilde artık gece özellikle uyamiyorim gecicek zaman sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten
Rba33 mco peki bağlamda olusuyirmu sizde bende balgamda oluşuyor geçmeyen bir balgam var yediğim ne varsa boğazımda yarisi kalıyor yarisida mideye gidiyor gibi hissediyorum o balgam bir türlü atamadim
Fatma342 mco merhaba tükürüğünüz geçti mi geçtiyse ne zaman geçti 8. Haftada başladı 23 deyim hala devam ediyor
Ceren59 Rba33 28 haftalık hamileyim halen hem mide bulantısı yaşıyorum hemde ağız dolusu balgamlı tükürük yaşıyorum bende sonradan oluştu gibi bişey ve ilk gebeliğimde hiç böyle yaşamadım yani
Rba33 Ceren59 bende iki haftadır var ne yaptiysam geçmiyor balgam ve ağız dolusu tükürük yüzünden ne yersem kusuyorum su bile içemiyorum o derece
ikibebeliannis Rba33 aynılarını ben yaşadım tam geçmiyor ama daha da azalıyor maalesef sosyal hayatıma kadar etkilemişti
kronikyorgun_23 Fatma342 bende burada bekleyeyim, inanılmaz kötüyüm bende sürekli tükürük balgam onlara bağlı bulantı kusma umarım geçer
Fatma342 kronikyorgun_23 geçmiyor Cnm geçmiyor aylardır ne umutlarla bekliyorum ama yok hiçbir hayatım kalmadı inan
kronikyorgun_23 Fatma342 kaç haftalık sizin bebek yani çok zor gerçekten böyle bi post açıldığını görünce yanlız değilmişim dedim ama Allah hepimizin de yardımcısı olsun bende ölüyorum 😔
Fatma342 kronikyorgun_23 23 haftalığım peki siz hiç kbb ye gittiniz mi acaba onlar bi müdahale yapamaz mı
elifseda53 Rba33 tuzlu su ile gargara yap canım beni iyi eden tek şey buydu tuz balgamı söküyor resmen
bktgkce Ağızda tükürük birikmesi hamilelikle ilgili 34 haftalığım bende de var. Ama balgam bence hamilelikle alakalı değil. Alerjik bir durum bence. Ciğerden geliyor, peçetesiz duramıyorum ben de. Gece bile kaç kez kalkıp balgam atıyorum. Çok bunaltıcı
Melmur Rba33 merhaba canım bende ağızda biriken tükürük 5.ci aydan sonra geçti dediğin gibi psikolojim bozuluyordu elimde peçete poşet eksik olmuyordu 5.ci aydan sonra balgama dönüştü şuan 32+4gunluk hamileyim dayanamıyorum artık diye dün kulak Burun Boğaza gittim mide asidi dedi o tetiklermis ama midemde yanma ağrı yok genzimden akiyo oda bulantı ve kusma yapıyor büyük ihtimalle hamileliğe bağlı bişey doğum sonrası geçecektir inşallah diye düşünüyorum hamilelik resmen balgam sorunu yüzünden zehir oldu ilk başlarda ağızda biriken su şimdi bu Allah kolaylık versin inşallah umarım seninki bukadar uzun sürmez hemen geçer.