Zeynepnaz Deletedmom004 hım o zaman servise bir sorun derim 6 aydın kullanıyorum diyorsunuz daha onun garantisi dolmamıştır sanırım.
Shrydn Zeynepnaz bende her weyden etkilenirdim. Cok eyildim ayagi ezilir, aci yedim bi wey olur falan. 2 gun haraketsiz kalirdi hemen kowardim doktora wimdi aliwdim. Kendimi korumam agirlik kaldirmam gerekiyo dikkat ediyorum ama eskisi kadar pimpirikli deylim
Rstasar Deletedmom004 yuzeysel supur egilip kalkma koltuk falan cekme.Zorlanmadan supur .Birde benim supurgemin emis gucu cok kuvvetli beni cok yoruyor diye hortumdaki bolmeyi actim gucu dussun diye.Sende oyle yap bos yere bebegni rahatsiz etme
Deletedmom004 Rstasar Benimki de ilk zamanlar öyle çekiyordu fakat çekiş hızı düştü zamanla. Bir de zaten çalışınca ancak haftada bir yapıyorum.
Mervisnese Zeynepnaz kuzum hiç korkma bende sendenim 🤣🤣rahat durmam dursamda kim yapcak gene ben aile apartmanında oturuyorum ama kimsenin bana faydası olmadi sağolsunlar her neyse ...korkma bsey olmaz kasilmistir uzat ayaklarini dinlen
Sermin62 Zeynepnaz cok tsk.ederim yaa benimde arzum almaz olsaydim igrenc yaa degistirmeyi dusunuorumda :)) iyi olduu rast geldigim canim cok sagol 😘😘😘
Htccprz Deletedmom004 bi ara benim de öyle olmuştu ve çok üzülmüştüm filtreden kaynaklanmış meğer tıkanmış falan hatta sünger kısmı yıkadım düzeldi sonra tırtıklı olan yeri de yıkayayım bari dedim ama o büyük bi hataydı koku yaptı berbat oldu yenisini almak zorunda kaldım.yani filtre bakımını ihmal etmemek lazım canım
Zeynepnaz Htccprz o tırtıklı yer yıkanmaz keşke internetten baksaydınız o hepa filtre yanı kortondan o😯
Zeynepnaz Htccprz maraton fc9924 olan modeli canım. Geçen sene elimin hatasından dolayı servise gitmişti. Adam dedi abla bunun üzerine model yok diye bunun bir üst modeli bar onu bile tavsiye etmedi adam direk bu ürün çok kaliteli dedi. Philips kendisini süpürge konusunda kanıtlamış bir marka zaten👍
Burcak61 Zeynepnaz ben 5 saattir yoldayım benimkine bişe olmazsa sizinkine hiç bişe olmaz ben de süpürüyorum biraz dinlenin hiç bişe olmaz
Deletedmom004 shtngstr Doğru tabiki de hamilelik bir hastalık değil. Fakat, normal hayatta yapılan kendini parçalarcasına temizlik yapmak, uzun süre ayakta kalmak gibi davranışlardan kaçınmak gerekiyor. İnsanın vücudunda bir sürü değişiklik oluyor.
Rstasar Deletedmom004 benimkininde cekis hizi dusmustu,filtresini yikayip kurula tozdan dolayi cekmiyor .Hatta ben bozuldu sandim yenisini alicaktim iyiki yikamisim :)
Zeynepnaz Shrydn ya bu pimpiriklilik bizi mahvedecek ya😡halbuki rahat olmak lazım bu hayatta hiçbir zaman rahat olamadım ama😯😔