Deletedmom004 Zeynepnaz Geçen hafta aynısı bana da oldu. Temizlik yaparak kendimi aşırı şekilde zorladım ağır kaldırdım ve sonra kasıklarım aşırı şekilde ağrıdı. Doktora da gitmedim. Randevum haftaya inş bir şey olmamıştır canım bebişlerimize 🙏🙏🙏 doktor temizlik yapmamamı dikkat etmemi söylemişti ama dayanamadım yaptım 😑😑
Zeynepnaz Deletedmom004 ya işte biz kadınlar dayanamıyoruz. İnşallah canım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın🙏
Zeynepnaz Deletedmom2232 ahh Benim gibi sabırsız eşimi bekleyemedim. normalde evi o aldırır bende silerim dediğiniz gibi fakat bugün ev gözüme battı sabredemedim😡
Zeynepnaz busrakorayeymen haklısınız biraz esnek olmak lazım. Sanırım zamanla öğrenecem bazı durumlarda rahat olmayı ne güzel aslında öyle de olmak lazım hareketli olmak lazım👍
shtngstr Deletedmom004 tabiki öyle hamilelik hastalık demek değil ki her şeyi problem haline getirmiş oluruz öyle davranırsak anlatmak istediğim o 🤷♀️
Deletedmom004 Htccprz Benim de philips canım. İlk zamanlar süper çekiyordu halıyı kaldırıyordu. Daha 6 7 ay oldu iğrenç oldu ya çekmiyor deliriyorum
Zeynepnaz Deletedmom004 onun iç tarafındaki filtresini ayda bir çıkartıp yıkıyoruz biz. Arka tarafındakini değil iç tarafındakini. Ve toz haznesini boşalttıkça da yıkıyorum. O sünger zamanla toz oluyor ve emiş gücünü azaltıyor. Ben 2,5 yıldır kullanıyorum performansı hala ilk günkü gibi. Deterjanlı suyla çıkartıp yıkayın kurusun bir gün bakın görün daha da etkili çeker👍
Htccprz Deletedmom004 bi ara benim de öyle olmuştu ve çok üzülmüştüm filtreden kaynaklanmış meğer tıkanmış falan hatta sünger kısmı yıkadım düzeldi sonra tırtıklı olan yeri de yıkayayım bari dedim ama o büyük bi hataydı koku yaptı berbat oldu yenisini almak zorunda kaldım.yani filtre bakımını ihmal etmemek lazım canım
Deletedmom2232 Zeynepnaz aynen ya full yatıyorum yemek dışında birşey yapmıyorum iki gündür akıntım azaldı normalmi sizce
Deletedmom004 Zeynepnaz ilk zamanlar her çektiğimde haftada bir yıkıyordum. Belki de ondan oldu canım sürekli yıkamaktan anlayamadım. İğrenç birşey oldu
Rstasar Zeynepnaz ben cok yapiyorum temizlik zorluyorumda supururken falan bisey olmuyor ama herkes ayni degil tabiki daha dikkatli olun
Zeynepnaz Deletedmom004 hım o zaman servise bir sorun derim 6 aydın kullanıyorum diyorsunuz daha onun garantisi dolmamıştır sanırım.
Rstasar Deletedmom004 yuzeysel supur egilip kalkma koltuk falan cekme.Zorlanmadan supur .Birde benim supurgemin emis gucu cok kuvvetli beni cok yoruyor diye hortumdaki bolmeyi actim gucu dussun diye.Sende oyle yap bos yere bebegni rahatsiz etme
Shrydn Zeynepnaz hic bi şey olmaz. Tabii dikkat et bundan sonra. Bebek suda oldugu icin pek fazla etkilenmez boyle weylerden
Deletedmom004 shtngstr Doğru tabiki de hamilelik bir hastalık değil. Fakat, normal hayatta yapılan kendini parçalarcasına temizlik yapmak, uzun süre ayakta kalmak gibi davranışlardan kaçınmak gerekiyor. İnsanın vücudunda bir sürü değişiklik oluyor.