beybim0 Zuhal_Y spinal oldu kanama yok aslında çok çok az. Rahmin dışındaymış miyom . 1 sanıyorduk 3 tane çıktı doktorda şaşırdı
Aysmdr beybim0 Bende de miyom var erken doğum olabilirmiş. Siz kaçıncı ayda yaptınız doğumu nasıl oldu ? Aldılar mı miyomu? Tebrik ederim bu arada.🌻
beybim0 Aysmdr çok tşk ederim 39+0 da sabah suyum geldi . Çatım darmış ve açılma yoktu suni sancı ile 4 cm oldu ama bebek riske girecekti sabah 7 den akşam 5 kadar bekledik 5 ten sonra sezeryana alındım ve miyomda alınsın dedim . Doktor baktı 3 tane öyle
beybim0 Aysmdr sonra aldı zaten . Beklediğim gibi kanama vs olmadı hatta regl bile çok çok az geliyor
Aysmdr beybim0 Maşallah nasıl özendim Allah bana da nasip etsin aminn. Moral oldunuz Allah yavrunuzu sağlıkla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin. Sizin için çok sevindim. Umarım bende buraya gelip sizin gibi yazabilirim. Cevabınız için çok teşekkür ederim 🌻
Gamzeli_03 beybim0 benim ikinci sezeryan sırasında almıştı doktor üç cm kadar en büyüğü irili ufaklı bir kaç tane vardı patoloji gitti şükür temiz geldi
beybim0 Aysmdr çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrar Allah sağ Salim kucağınıza almayı size de nasip etsin
Aysmdr Zuhal_Y Sizle de aynıyız sanırım durumlarınızdan haberdar edin. Benim yarın randevum var . Bakalım ne diyecek doktor. Sizde de bir durum olursa haber edin .